Resume from December 7, 2018

Назарій

Юрист, спеціаліст права, 15 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
41 years
City:
Lviv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Начальник юридичного відділу

from 03.2011 to 07.2018 (7 years 4 months)
Управління капітального будівництва львівської міської ради, Львов (будівництво, капітальний ремонт,ведення технічного та авторського нагляду, виготовлення проектно-кошторисної документації (Загальний досвід роботи 8 років))

Розробка проектів договорів та контроль за їх виконанням, надання правової допомоги структурним підрозділам управління, ведення претензійної та позовної роботи, судовий супровід справ, розробка та візування наказів по управлінню, розробка та візування проектів рішень виконавчого комітету Львівської міської ради, ухвал сесії Львівської міської ради,координація роботи кадрової служби та юридичного відділу вцілому, оформлення дозволів на реконструкцію,оформлення дозволів на будівництво,супровід розробки проектно-технічної документації,зміни цільового призначення земельних ділянок,супровід здачі об'єктів в експлуатацію, в наявністі власний автомобіль, стажу водіння 12 років.

Education

ЛНУ ім. І.Франка

Юридичний, правознавство, Львів
Higher, from 2000 to 2005 (4 years 9 months)

Спеціаліст права. У грудні 2012 р. пройшов навчання за професійною програмою підвищення кваліфікації посадових осіб органів місцевого самоврядування у Львівському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України та успішно склав залік.

Knowledge and skills

MS Excel Користувач ПК MS Word Користувач Internet Відповідальність Пунктуальність Ініціативність Працьовитість

Language proficiencies

English — average

Additional information

Закінчив у 2005 році юридичний факультет Львівського національного університету ім. І.Я. Франка і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Правознавство» та здобув кваліфікацію спеціаліст юрист. У 2005-2008 рр. працював старшим державним податковим інспектором юридичного управління Державної податкової адміністрації у Львівській області. У 2008-2009 рр. працював юристом на ДП Міністерства Оборони України «Львівський комбінат побутового обслуговування». З липня 2009 р.по березень 2011р. працював юристом у приватній структурі. З березня 2011р. прийнятий на посаду головного спеціаліста юридичного відділу Управління капітального будівництва Львівської міської ради. З січня 2012р. переведений на посаду начальника юридичного відділу Управління капітального будівництва Львівської міської ради. Стаж роботи за фахом 11років. Навики роботи у галузях цивільного, господарського, податкового, адміністративного права. Володію комп»ютером та розмовною англійською мовою. Пунктуальний, відповідальний, працелюбний.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: