Володимир
Директор ресторану
- Employment:
- Full-time.
- Age:
- 35 years
- City:
- Kyiv
Contact information
The job seeker has entered a phone number and email.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/8025312
Work experience
Директор Ресторану
from 09.2021 to now
(2 years 7 months)
Ресторан Рукола, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Експертні знання в галузі громадського харчування, включаючи стандарти безпеки, санітарії та якість страв.
Відмінні керівництво та керівні навички, здатність розподіляти обов'язки та координувати роботу персоналу.
Висока організаційна здатність, здатність планувати, приймати рішення та працювати під тиском.
Вміння розвивати та мотивувати команду, навчати персонал та стимулювати їх до досягнення високих результатів.
Вміння працювати з бюджетом, ефективно керувати фінансовими ресурсами та досягати прибутковості.
Директор Ресторану
from 06.2021 to 09.2021
(3 months)
Lagoon Beach Club, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Досвід відкриття ресторану з нуля та керівництва будівельними та монтажними роботами.
Здатність до підбору, адаптації і навчання персоналу.
Високі комунікативні навички для спілкування з підрядниками та постачальниками.
Ефективне формування стартової закупівлі продуктового кошику.
Навички складання графіків роботи, розподілу персоналу по процесам та постановки цілей для досягнення результатів.
Досвід ведення щотижневої звітності з прилучення гостей та товарообігу, а також щомісячної звітності по результатах роботи.
Організаційні навички для проведення інвентаризації, зборів та нарад.
Директор Ресторану
from 09.2017 to 06.2021
(3 years 9 months)
Ресторан Муракамі, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Досвід у постановці, розпорядженні та контролі керівних та нормативних документів, пов'язаних з безперебійною роботою ресторану.
Знання правил виробництва та реалізації послуг ресторану.
Ефективна організація виробництва та управління рестораном, контроль виконання завдань та функціоналу підрозділів.
Вміння вести економіку підприємства громадського харчування.
Навички організації оплати праці та мотивації персоналу.
Дотримання і ведення документації з охорони праці, техніки безпеки, пожежної безпеки, санітарії та особистої гігієни.
Контроль стандартів обслуговування гостей ресторану.
Контроль роботи служби доставки.
Налаштування швидкості приготування та комплектації замовлення на доставку.
Education
Київський Економічний Інститут Менеджменту
Менеджмент Організацій, Готельний та Ресторанний Бізнес, Київ
Higher, from 2007 to 2009 (2 years)
Менеджмент організацій готельного і туристичного бізнесу
Additional education and certificates
Оператор електронно-обчислювальних машин
2005, 2 роки
Knowledge and skills
Language proficiencies
English — average
Similar candidates
Директор ресторана
Kyiv
Директор кафе, менеджер ресторану, помічник керівника
40000 UAH, Kyiv
Керуючий рестораном
45000 UAH, Kyiv
Управляющий рестораном
27000 UAH, Kyiv
Руководитель интернет-продаж, магазина, спортивного клуба, сети ресторанов, магазинов
60000 UAH, Kyiv
Керуючий рестораном
40000 UAH, Kyiv