Resume from April 23, 2024 PRO

Володимир

Директор ресторану

Employment:
Full-time.
Age:
35 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Директор Ресторану

from 09.2021 to now (2 years 7 months)
Ресторан Рукола, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Експертні знання в галузі громадського харчування, включаючи стандарти безпеки, санітарії та якість страв.
Відмінні керівництво та керівні навички, здатність розподіляти обов'язки та координувати роботу персоналу.
Висока організаційна здатність, здатність планувати, приймати рішення та працювати під тиском.
Вміння розвивати та мотивувати команду, навчати персонал та стимулювати їх до досягнення високих результатів.
Вміння працювати з бюджетом, ефективно керувати фінансовими ресурсами та досягати прибутковості.

Директор Ресторану

from 06.2021 to 09.2021 (3 months)
Lagoon Beach Club, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Досвід відкриття ресторану з нуля та керівництва будівельними та монтажними роботами.
Здатність до підбору, адаптації і навчання персоналу.
Високі комунікативні навички для спілкування з підрядниками та постачальниками.
Ефективне формування стартової закупівлі продуктового кошику.
Навички складання графіків роботи, розподілу персоналу по процесам та постановки цілей для досягнення результатів.
Досвід ведення щотижневої звітності з прилучення гостей та товарообігу, а також щомісячної звітності по результатах роботи.
Організаційні навички для проведення інвентаризації, зборів та нарад.

Директор Ресторану

from 09.2017 to 06.2021 (3 years 9 months)
Ресторан Муракамі, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Досвід у постановці, розпорядженні та контролі керівних та нормативних документів, пов'язаних з безперебійною роботою ресторану.
Знання правил виробництва та реалізації послуг ресторану.
Ефективна організація виробництва та управління рестораном, контроль виконання завдань та функціоналу підрозділів.
Вміння вести економіку підприємства громадського харчування.
Навички організації оплати праці та мотивації персоналу.
Дотримання і ведення документації з охорони праці, техніки безпеки, пожежної безпеки, санітарії та особистої гігієни.
Контроль стандартів обслуговування гостей ресторану.
Контроль роботи служби доставки.
Налаштування швидкості приготування та комплектації замовлення на доставку.

Education

Київський Економічний Інститут Менеджменту

Менеджмент Організацій, Готельний та Ресторанний Бізнес, Київ
Higher, from 2007 to 2009 (2 years)

Менеджмент організацій готельного і туристичного бізнесу

Additional education and certificates

Оператор електронно-обчислювальних машин

2005, 2 роки

Knowledge and skills

MS Office CRM Програмування Profit Графічний дизайн

Language proficiencies

English — average

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: