Resume from May 9, 2024 PRO

Personal information hidden

This job seeker decided to hide his personal information and contact info, but you can send a message to him or suggest a job to him.

This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/8097716

Юрист, 15 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
City of residence:
Dnipro
Ready to work:
Dnipro, Remote

Contact information

This job seeker has hidden his personal information, but you can send him a message or suggest a job to him if you open his contact info.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

ФОП

from 03.2009 to 03.2022 (13 years)
ФОП, Дніпро (господарська, цивілька, адміністративна, в комунальній і договірній сфере)

З березня 2009 року маю представницьку практику у судах. Маю вищу освіту, але не юридичну. Складаю позовні заяви, а також усіх необхідних процесуальних документів у позовному проваджені для захисту прав і інтересів клієнтів. Маю досвід у правовідносинах з комунальними підприємствами захищаючи боржників. Маю досвід у відносинах з місцевих органів влади (органи місцевого самоврядування). Наприклад, в адміністративному проваджені (учасником якого перебуваю) був встановлений факт відсутності у Дніпровської міської раді установчих документів, що доводить про не створення Дніпровської міської ради у відповідності до Конституції та законів України. Доводить також, що Дніпровська міська рада неналежна, як юридична особа. Прийняті Дніпровською міською радою рішення та складенні договори оренди на нерухоме майно (будинки, земля), не є чинними. Відсутність установчих документів у Дніпровській міської раді змінює відносини у податковій сфері для підприємців групи єдиного податку (ФОП). Маю досвід у складанні посадових і технологічних інструкцій.

Education

Інститут економіки та менеджменту

Бакалавр менеджменту, Алчевськ
Higher, from 1997 to 2002 (5 years)

Був заступником керівника вагового господарства по технології, складав посадові і технологічні інструкції, контролював будівництво нових залізничних вагів, а також процес зважування, займав посаду заступника керівника мартенівського цеху по шихте.

Knowledge and skills

Користувач ПК Активність Організація виконання своїх обовязків

Language proficiencies

Ukrainian — above average

More resumes of this candidate

Similar candidates

Адвокат, юрист
Kremenchuk, Remote

Юрист
20000 UAH, Lutsk, Kovel, Remote

Юрист
20000 UAH, Lubny, Remote

Юрист
Dnipro

Юрист, юрисконсульт
Remote

Юрист
Dnipro

All similar candidates

Candidates at categories


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: