Resume from May 7, 2024 PRO

Ярослав

Директор, СЕО

Employment:
Full-time.
Age:
54 years
City:
Lutsk

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Директор

from 05.2020 to now (4 years)
WOODLAND UKRAINE LLC, Луцьк (Будівельна промисловість, деревообробка)

Вивів підприємство із глибокої кризи.
Шляхом диверсифікації продажів, реорганізації та оптимізації виробничих процесів, організації сервісу обладнання та інструменту, скориставшись ринковою кон'юнктурою, збільшив обсяг виробництва шпону в 4 рази, обсяг виручки у 6 разів, знизив витрати на одиницю продукції в 1,5 раза.
Обґрунтував економічну доцільність, спланував закупку обладнання, підготував системи мотивації персоналу до наступного етапу – пресування та подальшої обробки фанери. Запустив виробництво фанери, прийняв активну участь в організації реалізації товару на експорт.
За дорученням власників написав бізнес-план та спроектував промислові виробничі лінії для іншого напрямку (та локації) деревообробки: лісопильної лінії з подальшою сушкою і вторинною обробкою – виробництвом погонажних виробів і клеєної продукції деревообробки.
У процесі було створено відділи: продажів, ЗЕД, контролю якості.

Виконавчий директор

from 07.2019 to 04.2020 (9 months)
IN WOOD LLC, Полтава (Будівельна промисловість, деревообробка)

Керував підприємством повного циклу деревообробки від розпилу колоди, сушіння та механічної обробки деревини до оздоблювальних робіт. Продукція підприємства: погонажні вироби зі зрощеної деревини, дерев'яні євровікна, двері, меблі з масиву, різьблені декоративні вироби, паливні брикети Pini Kay. У підпорядкуванні відділи: продаж, конструкторсько-технологічний, постачання, економіки та обліку, а також два виробничі майданчики, група головного інженера.
За короткий період запустив із «0» ділянку заточування та сервісу інструменту, виробництво різьбленої сувенірної продукції та паливних брикетів. Збільшив випуск погонажного цеху на 30% за обсягом та асортиментом, модельний ряд дверей розширив на 50%,

Директор виробництва

from 06.2017 to 06.2018 (1 year)
BLEST TM, Черкассы (Будівельна промисловість, деревообробка)

BLEST TM - відома в Україні та за її межами торгова марка м'яких меблів. Виробництво локалізовано на трьох майданчиках у м. Черкаси.
За рахунок введення прогресивної системи мотивації зберіг колектив кваліфікованих фахівців в умовах безвізу, впровадив систему оплати праці відповідно до реальних середньозважених витрат часу на операцію кожного працівника.
Взяв активну участь в організації збору даних, за допомогою сучасних технічних засобів та програмного забезпечення (1С Меблева фабрика), з кожного робочого місця для управлінського обліку виробництва.
Впровадив облік при переміщенні напівфабрикату між виробничими майданчиками за допомогою методу штрихкодування вузлів та деталей з метою мінімізації втрат внутрішньоцехової логістики.

Директор фабрики

from 02.2014 to 05.2017 (3 years 3 months)
North West Construction LLC, Баку (Будівельна промисловість, деревообробка)

https://www.youtube.com/watch?v=mdfSQLiuOiE&t=119s
Серійна продукція фабрики – протипожежні двері для готелів та двері преміум класу для житлових приміщень. Також виготовляються меблі з цінних порід деревини на замовлення. Ділянка обробки металу виготовляє елементи каркасу будівель, меблів, інших конструкцій.
Загальна площа виробничих приміщень 10 000 м2. фабрика обладнана автоматичними, напівавтоматичними лініями для меблевого виробництва та допоміжним обладнанням.

Виконав завдання щодо переорієнтування виробництва з кустарних методів столярного виробництва на промислові принципи дрібносерійного виробництва. За основу було прийнято потік одиничних виробів.
Для виконання завдання створив: комерційний, технологічний, контроль якості, плановий відділи. Навчив спеціалістів, організував виробничі потоки.
Впровадив ERP систему Sun Systems для контролю над закупівлями та рухами матеріалів, обладнання та комплектуючих.

Генеральный директор

from 02.2012 to 02.2014 (2 years)
ООО Северская мебель, ст.Северская (Будівельна промисловість, деревообробка)

• Організував роботу щодо забезпечення Товариства кваліфікованими кадрами, раціонального використання їх професійних знань та досвіду, проведення атестацій та навчання співробітників.
• Розробив та впровадив новітні прогресивні форми управління та організації праці, науково обґрунтовані нормативи матеріальних, фінансових та трудових витрат, економічної ефективності виконання робіт та послуг, раціонального використання виробничих резервів та економного витрачання всіх видів ресурсів.
• За три місяці роботи обсяг випуску меблів збільшив більш ніж удвічі за рахунок реорганізації виробництва, впровадження сучасних технологій обробки та запуску у виробництві високопродуктивного обладнання, запрошення кваліфікованих спеціалістів.
• Значно скоротив матеріальні витрати на виробництві. Підсилив контроль при обліку продукції та матеріалів за рахунок введення штрихкодування напівфабрикатів та кінцевої продукції.

Директор виробництва

from 03.2011 to 02.2012 (11 months)
ООО Морган Фениче, Рівне (Будівельна промисловість, деревообробка)

Фабрика входить до міжнародного холдингу HOME GROUP (6 заводів у 4-х країнах Європи).
(https://www.youtube.com/watch?v=LimuJ0IVmTo)
Запускав меблеву фабрику масового виробництва диванів із "0". Встановлення, налагодження, початок експлуатації обладнання. Підготував кілька десятків спеціалістів. Підготував документацію введення в експлуатацію, атестації, організував управлінський облік. Поступово наростив обсяги виробництва. Обладнання: Holzma, Homag, SCM, Morbidelli, Brandt, Weinig, Lectra, Durkopp Adler. За 6 місяців фабрика вийшла на 1000 диванів на тиждень, через 6 місяців – 400 диванів на день. Продукція – 100% експорт для IKEA (Росія, країни Євросоюзу).

Начальник виробництва

from 09.1999 to 03.2011 (11 years 6 months)
ООО МЕЛВІН, Луцьк (Будівельна промисловість, деревообробка)

Займався оперативним управлінням повного циклу обробки деревини від розпилу, сушіння до фінішних оздоблювальних робіт, виробництвом пружинних блоків, процесом розкрою поролону, циклом швейного виробництва.
• керував розробкою виробничих програм та складанням календарних графіків випуску продукції по підприємству та його підрозділам, їх коригуванням протягом запланованого періоду, розробляв та впроваджував нормативи для оперативно-виробничого планування;
• забезпечував ритмічний випуск продукції відповідно до плану виробництва та договорів поставок, здійснював оперативне регулювання ходу виробництва;
• добився зниження браку, забезпечив випуск продукції високої якості;
• модернізував оснащення виробничого парку (монтаж, введення в експлуатацію нового обладнання, виробничих ліній, верстатів тощо);
• знижував собівартість продукції;
• забезпечив випуск нових видів продукції, які компанія вирішувала виводити ринку;
• займався пошуком та освоєнням нових технологій, наукових розробок та винаходів, що сприяють поліпшенню технологічних процесів, організації виробництва;
• підвищив показники продуктивності праці;
• автоматизував виробничі процеси.

Education

ЕУФИМБ

Інженер-системотехнік, Рівне
Higher, from 2000 to 2005 (5 years)

Additional education and certificates

Visotsky Consulting

2017, 2 місяці

Knowledge and skills

Користувач ПК 1С:Підприємство AutoCAD Знання офісних програм ArchiCAD ERP Програмування Проєктування Водіння навантажувача Ремонт електроніки DipTrace Sprint Layout Програмування мікроконтролерів Верстатник д/о верстатів Кризовий менеджмент

Language proficiencies

English — average

Additional information

• Маю досвід фінансового адміністрування, складання бізнес-планів, розрахунку окупності обладнання, розробки заходів щодо покращення економічних показників, підвищення ефективності виробництва та продуктивності праці робітників, впровадження принципів ощадливого виробництва (Lean Manufacturing (TPS)). Розумію сучасні принципи управління підприємством та проектом.
• Знаю правила та принципи організації служби охорони праці, пожежної безпеки, атестаційної комісії підприємства. Маю досвід створення професійного навчального центру робочих спеціальностей для підприємств деревообробної та меблевої промисловості.
• Є досвід впровадження у виробництво нових тем, створення технологічних ланцюгів у виробництві меблів та столярних виробів, оптимізації виробництва, управління всіми виробничо-технологічними процесами підприємства, успішної взаємодії з органами контролю. Володію сучасними технологіями організації виробництва, обліку матеріалів, сировини, документообігу підприємства, планування виробництва, аналізу виконання поставлених завдань та планів.
• Добре знаю та вмію застосовувати деревообробне обладнання, ріжучий інструмент та пристрої, вироблені в Європі та Китаї, традиційні та сучасні технології сушіння та обробки деревини, а також маю досвід роботи з рідкісними та тропічними породами деревини, методами фанерування шпоном цінних порід деревини, фанерного виробництва. та виробництва гнутоклеєних виробів. Знайомий з масовим виробництвом зрощування деревини в ламель, щит, брус. Досвід пресування паливних брикетів. Володію технологіями обробки деревини, вивчив властивості лакофарбових матеріалів, просочень, восків та мастик - вітчизняних та вироблених у європейських країнах.
• Докладно вивчив технології швейного виробництва, обладнання (зокрема автоматичні лінії) та виробничі процеси.
• Маю значний досвід організації процесів металообробки – виробництво пружин, пружинних блоків, механізмів трансформації та фурнітури (пресування, штампування, гнуття, свердління, зварювання та порошкове фарбування металу).
• Знаю ринок основних постачальників лісу в Україні, маю контакти (лісгоспи, аукціони з продажу лісу) та успішний досвід побудови системи закупівель сировини під виробничі потужності
• Володію технологіями продажів меблів та продуктів деревообробки, побудова стратегії продажів під модельний ряд, планування продажів та рекламних компаній залежно від сезону. Складав маркетингові стратегії, знайомий з методами просування продажів через інтернет.

Candidates at categories

Candidates by city