Resume from January 20, 2024 PRO

Наталья

Копірайтер

Age:
53 years
City:
Nikopol

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

обліковець

from 07.2005 to 08.2014 (9 years 1 month)
ТОВ Чистопілля

Education

ДНУ

Біолог-еколог, Дніпро
Higher, from 1987 to 1992 (5 years)

Additional information

Маю вищу біолого-екологічну освіту. Мріяла працювати у заповіднику, але, на жаль, моя мрія не здійснилася. Закінчила бухгалтерські курси та курси операторів комп'ютерного набору, самостійно вивчила англійську мову. Спробувала працювати вчителем біології та хімії, але зрозуміла, що це не моє покликання. Зараз працюю лише на біржах копірайтингу (вже 9 років) та вважаю, що знайшла улюблену роботу.

У своїх роботах використовую щонайменше п'ять джерел. Статті намагаюся писати доступною мовою та завжди структурую, щоб вони легше сприймалися читачами. Завжди вибираю головне та не ллю "води". Дотримуюсь усіх вимог, зазначених у ТЗ. Якщо тема подобається, то можу захопитись та значно перевищити кількість символів.

Дуже люблю кішок та собак. У мене постійно живе кілька тварин і вони почуваються повноправними членами сім'ї. Зараз у мене живуть сенбернар, пекінес, дворняжка та 7 котів.

Також тримаю угорських мангалиць, захрплююся розведенням рідкісних порід курей. Зараз у моєму дворі мешкають брами, легбари, араукани, марани, ухейїлюй, лакеданзі та китайські пухові кури.

Люблю квіти як кімнатні, так і садові. У мене весь будинок уставлений квітами, моя оранжерея постійно поповнюється.

Найбільше люблю подорожувати та читати. Займаюся йогою, стретчингом та східними танцями.

Пишу статті на теми: рослини та тварини, домашнє господарство, сад та город, подорожі та пам'ятки, медицина (традиційна та народна), йога, фен-шуй, догляд за шкірою, правильне харчування та дієти.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: