Resume from May 1, 2024

Алла

Юрист

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
46 years
City:
Kryvyi Rih

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Провiдний юрисконсульт

from 02.2024 to now (3 months)
Пат АрселорМiттал Кривий Рiг, Кривий Ріг (Металургійна промисловість, металообробка)

Складання правових висновків, перевiрка внутрiшнiх нормативних документiв, узгодження посадових iнструкцiй, положень, тощо. Пiдготовка проектiв вiдповiдей. Надання консультацій, розгляд заяв, скарг. Та iн.

Юрисконсульт

from 10.2022 to 07.2023 (9 months)
Делві Національна мережа сімейних маркетів, Кривий Ріг (Роздрібна торгівля)

Складання позовних заяв, відзивів, клопотань, тощо у цивільних, господарських та адміністративних справах. Узгодження та контроль виконання умов договорів оренди. Супроводження перевірок контролюючих органів (дистанційно). Надання письмових консультацій та роз'яснень щодо застосування вимог чинного законодавства. Робота направлена на виконання рішень суду та відшкодування боржниками збитків Компанії. Співпраця з правоохоронними органами.

Юрист

from 07.2021 to 05.2022 (10 months)
ТОВ Дніпро-Вендор, Кривий Рiг (Роздрібна торгівля)

Впровадження системи НАССР. Проведення переговорів із контрагентами. Договірна робота (у сфері оренди, постачання, перевезення, комунікацій, охорони, надання послуг). Отримання дозвільних документів.
Розробка та впровадження корпоративної документації; Робота з контролюючими органами та органами виконавчої служби. Профілактика та виявлення привласнень, крадіжок. Правова експертиза документів. Аналіз норм чинного законодавства та підтримання в актуальному стані внутрішньої нормативної бази. Перевірка структурних підрозділів. Судово-претензійна робота, у тому числі складання та підтримання у суді позовів, тощо. Надання консультацій з правових питань (в галузі цивільного, трудового, господарського, адміністративного та кримінального права).

Провідний юрисконсульт

from 11.2009 to 06.2020 (10 years 7 months)
АТ "Укрпошта", Кривий Ріг (Телекомунікації, зв'язок)

Юридична експертиза, складання та узгодження договорів; підготовка юридичних висновків; надання консультацій з питань застосування діючого законодавства. Робота з дебiторською заборгованнiстю. Складання процесуальних документів (претензій, позовів, скарг, відзивів, тощо). Складання та узгодження наказів, розпоряджень, посадових інструкції, положень, тощо. Перевірка дотримання законодавства відділом кадрів, участь у співбесідах. Узгодження протоколів тендерних закупівель послуг АТ "Укрпошта", підготовка документів для участі у тендерних закупівлях. Представництво інтересів Товариства в судах (цивільної, адміністративної та господарської юрисцикції) в першій, апеляційній та касаційній інстанціях. Співпраця з органами виконавчої влади, правоохоронними органами. Супроводження перевірок контролюючих органів. Мною впровадженi новi типовi положення про структурні підрозділи, положення про пропускний режим на об'єкт охорони, тощо. В судовому порядку, за моєї участі як представника, скасовані приписи, рішення Держпраці. В судовому порядку оскаржено протоколи про притягнення до адміністративної відповідальності керівників структурних підрозділів АТ "Укрпошта". Набула досвіду роботи заступником голови первинної профспілкової організації.

Фоп

from 03.2008 to 06.2019 (11 years 3 months)
Фоп, Кривой Рог (Юриспруденція)

Юридичне представництво інтересів однієї сторони, що виступає проти іншої сторони в судах цивільної, адміністративної, господарської юрисдикції. Консультаційні послуги. Представництво в органах виконавчої влади, правоохоронних та контролюючих органах. Загальні усні та письмові консультації, складання юридичних (корпоративних та процесуальних) документів. Впровадження внутрішньої документації контрагента. Подання позовів, скарг, претензій, клопотань. Розробка статутів, договорів, наказів, тощо. Співпраця з органами виконавчої служби. Співпраця з благодійними організаціями (адвокація по програмі профілактики ВІЛ/СНІД).

Старший слiдчий

from 05.2002 to 08.2007 (5 years 3 months)
Прокуратура Цивільно-Мiського району м. Кривого Рогу, Дніпро (Сили оборони)

Прокурорський нагляд за додержанням законодавства, пiдтримка держобвинувачення у судi, розслідування кримiнальних справ.

Education

КНЕУ

Правознавство, юрист-економiст, Кривий Ріг
Higher, from 1994 to 1999 (5 years)

Knowledge and skills

MS Office MS PowerPoint Internet Explorer Email Outlook Express WordPad Linux MS Paint ЛІГА:ЗАКОН Уважність Впевненість Знання держ. реєстрів Складання процесуальних документів Комунікабельність Знання законодавства України Претензійно-позовна робота Укладання договорів Представництво в судах Аналіз компаній на YouControl Стягнення заборгованості Знання цивільного законодавства Знання процесуального права

Language proficiencies

  • Russian — fluent
  • English — beginner

Additional information

Комплексні знання законодавства України, процесуального законодавства (Цивільний процесуальний кодекс, Господарський процесуальний кодекс, Кодекс адміністративного судочинства, Кримінальний процес тощо), Закону України «Про виконавче провадження» та інше. Практикуючий юрист. Досвід роботи за спеціальністю близько 24 років. Маю 8-ми річний досвід роботи в павоохоронних органах, в тому числі з підтримання державного обвинувачення в суді.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: