Resume from July 15, 2022 File

Марина

Продавец-консультант

City:
Slavuta

Contact information

The job seeker has entered a phone number.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Резюме: Берестова Марина від 20.03. 22. р
м. Славута, посада: продавець-касир, досвід роботи: 1,5 роки, освіта вища неповна;
вік: 22 роки, сімейний стан: неодружена, дітей: не маю, пройшла повний курс вакцинації;
viber: [open contact info](look above in the "contact info" section); gmail: [open contact info](look above in the "contact info" section); instagram: berestovam609;
Освіта: У 2017 р. закінчила Миньковецький навчально-виховний комплекс з атестатом про повну загальну освіту. В цьому ж році вступила у Новочорторийський фахово-економічний аграрний коледж на спаціальність "Ветеринарна медицина". У 2020 р. закінчила коледж з дипломом фельдшера ветеринарної медицини.
Досвід роботи: З липня 2020 р. - по липень 2021 р. працювала на посаді продавець продовольчих товарів у "ТЗОВ Арго-р" супермаркеті Спар що знаходиться за адресою м. Луцьк, вул Львівська 61. З серпня 2021 р.- по лютий 2022 р. працювала на посаді продавець непродовольчих товарів касир у "ТОВ РУШ" магазин Єва 790 що знаходиться за адресою м. Житомир, проспект Миру 15а.
Про себе: Вільно володію українською рідною мовою, посередньо англійською, вивчала латинську. Мені подобається спілкуватись з людьми і я готова завжди прийти їм на допомогу. У вільний час читаю книги, катаюсь на роліках, надаю перевагу рухливому способу життя. Шкідливих звичок не маю.
На даний час шукаю роботу продавця-касира із зарплатою від 8 до 9 тис. гривень у місяць. З радістю розгляну усі цікаві вакансії, тому готова навчатись та розвиватись, до роботи відношусь відповідально. Якщо вас зацікавило моє резюме зверніться будьласка за телефоном [open contact info](look above in the "contact info" section). Дякую за відгук:-)

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: