Resume from April 23, 2024

Олег

Начальник виробництва, інженер-механік, 45 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
30 years
City:
Dnipro

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Технічний директор

from 12.2019 to now (4 years 5 months)
ТОВ Арматурний завод Адмірал, Днепр (Машинобудування)

Забезпечення оперативного процесу виробництва. Контроль, стан комплектності виробництва, готової продукції, дотримання норм запасів комплектуючих та матеріалів, календарних графіків роботи цехів та ділянок. Координація роботи цехів із службами підприємства. Гарантійний супровід продукції, робота з рекламаціями, організація та супровід виїзних бригад з гарантійного та пост гарантійного ремонту техніки. Організація і контроль виконання необхідного технічного рівня виробництва, збільшення його ефективності та продуктивності трудовитрат, скорочення витрат шляхом інженерних інновацій (матеріальних, фінансових, трудових), раціонального використання виробничих ресурсів.
Організація контролю за технічним станом обладнання, станом проектної і конструкторської документації, додержанням технологічної дисципліни, правил і вимог з охорони праці, техніки безпеки, виробничої санітарії і пожежної безпеки, вимог природоохоронних і санітарних органів а також органів здійснюючих технічний нагляд.

Головний механік

from 03.2019 to 12.2019 (9 months)
ТОВ Арматурний завод Адмірал, Днепр (Машинобудування)

Ремонт обладнання: вирішенням технічних питань - складання графіків ППР, забезпечення безперервної роботи технологічного обладнання, формування заявок запасних частин до обладнання, проведення поточних та капітальних ремонтів різного виду обладнання та технологічного обладнання, та питань з охорони праці та пожежної безпеки.
Великий досвід роботи з контролюючими органами охорони праці та пожежної інспекціями, а також у сфері енергетики та контролю якості продукції, що поставляється (механічного, та енергетичного спрямування), проведення аудиту та інспекційних послуг.

Токарь

from 04.2017 to 03.2019 (1 year 11 months)
ТОВ Арматурний завод Адмірал, Днепр (Машинобудування)

Токар-універсал. точна робота з високолегованими металами. робота на верстаті підвищеної точності. нарізування "гвинтів". довжиною до 2800 мм. довжина трапецеїдальної різьби до 1900 мм (ТР від 18 до 36 крок від 3 до 6 мм.) чистова обробка після загартовування.

Education

ПТУ 17

Днепр
Secondary, from 2017 to 2018 (1 year)

ДНУ

Фізико-технічний факультет, Інженер-механік, Днепр
Higher, from 2014 to 2017 (3 years)

ДКРКМ

Прикладна механіка (обслуговування верстатів з програмним управлінням і робототехнічних комплексів), Днепр
Specialized secondary, from 2010 to 2014 (4 years)

Knowledge and skills

Кваліфікований користувач: MS Office (Word, Exсel), Водійське посвідчення кат.В-стаж

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — above average
  • German — beginner

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: