Resume from April 29, 2024 PRO

Олексій

Головний лікар ветеринарної медицини, заступник з виробництва

Employment:
Full-time.
Age:
43 years
City:
Ukrainka

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Консультант з птахівництва

from 12.2022 to now (1 year 4 months)
ТОВ Вітагро Нутришин, Хмельницький (Сільське господарство, агробізнес)

- Створення стратегії оптимізації витрат на вирощування, утриманні птиці.
- Надання постійного супроводу підприємства на всіх етапах вирощування або утримання птиці, та надання корегуючих дій напрямків годівлі, ветеринарії та технології вирощування птиці, утримання птиці.
- Створення програми захисту підприємства від занесення захворювання різної етіології (вірусної, бактеріальної) за бажанням клієнта.
- Проведення забору та доставку матеріалу для необхідних лабораторних досліджень (ІФА, РЗГА, бактеріальне посів) по необхідності.

Главный врач ветеринарной медицины

from 03.2018 to 07.2021 (3 years 4 months)
ПРАТ «АГРАРНИЙ ХОЛДИНГ «АВАНГАРД ЛТД», Київ (виробництва яєць)

-Керування ветеринарною службою холдингу згідно чинного «положення про ветеринарну медицину.
-Здійснення контролю за епізоотичною ситуації на підприємствах та прилеглих територіях.
-Здійснення контролю за виконанням працівниками підприємств нормативно-правових актів з питань ветеринарної медицини у птахівництві.
-Здійснення контролю та нагляду за проведенням ветеринарних та ветеринарно-санітарних заходів щодо профілактики, недопущення занесення, поширення і ліквідації карантинних хвороб птиці.
-Встановлення причин загибелі птиці при отриманні добових курчат на вирощування.
-Контроль якості проведення вакцинації на підприємствах, що задіяні для вирощування ремонтного молодняка (участь у проведені вакцинації, контроль температурних режимів для інактивованих вакцин, коректне виконання техніки вакцинації двогольчатим шприцом).

Директор департаменту птахівництва

from 09.2016 to 03.2018 (1 year 6 months)
ТОВ "Укрлендфармінг", Київ (Сільське господарство, агробізнес)

• Організація роботи та ефективна взаємодія виробничих підрозділів, цехів та інших структурних підрозділів підприємства, спрямовує їх діяльність на досягнення високих темпів розвитку та вдосконалення виробництва та продукції.
• Ідентифікація, формулювання, планування, впровадження та координація всієї діяльності підприємства.
• Брати участь у розробці бізнес-планів Компанії з точки зору задоволення поточних і майбутніх потреб у виробництві продукції певної якості, кількості, асортименту і номенклатури.

Головний лікар ветеринарної медицини племінного птахівництва

from 08.2015 to 09.2016 (1 year 1 month)
ТОВ «КОМПЛЕКС АГРОМАРС» ФІЛІЯ «БРОВАРСЬКА», Бровари (виробництва Інкубаційних яєць)

-Організація та забезпечення проведення заходів по
недопущенню захворювань птиці, забезпечує виробництво високоякісною в ветеринарному розумінні, продукцією птахівництва з найменшими фінансовими та трудовитратами.
-Організація та керування діяльністю ветеринарної служби підприємства, контролює результати їх роботи, стан трудової і виробничої дисципліни в підпорядкованих підрозділах. Розподіл між працівниками підпорядкованих підрозділів посадові завдання та обов'язки.
-Складання плану профілактичних заходів на рік з розбивкою на місяць, затверджує і контролює їх виконання.
-Проведення постійного контролю клінічного стану поголів’я птиці; в разі виникнення хвороб серед птиці, організація і проведення заходів по боротьбі, ліквідації і їх профілактиці.
-Визначення потреб господарства в біопрепаратах, медикаментах, дезінфікуючих засобах, забезпечення своєчасного подання заявок на предмет ветеринарного постачання та контроль правильності їх використання.

Головний лікар ветеринарной медицини бройлерного птахівництва

from 08.2014 to 09.2015 (1 year 1 month)
ТОВ «КОМПЛЕКС АГРОМАР» ФІЛІЯ «ГАВРИЛІВСЬКИЙ ПТАХІВНИЧИЙ КОМПЛЕКС», Київ (виробництва курячого м'яса)

-Відповідно до чинного законодавства у галузі ветеринарної медицини керуватись у своїй роботі Законом України «Про ветеринарну медицину», ветеринарно-санітарними правилами для птахівничих господарств та вимог до їх проектування, інструкціями щодо ліквідації та боротьби з інфекційними захворюваннями птиці тощо.
-В залежності від епізоотичної ситуації розробляти необхідні протиепізоотичні, профілактичні, ветеринарно-санітарні, оздоровчі та лікувальні заходи для птиці у відповідності з діючими інструкціями та настановами.
-Організовувати роботу по забезпеченні птахоферм ветеринарними препаратами, дезінфікуючими засобами та іншими матеріалами, які використовуються на птахофермах для забезпечення епізоотичного благополуччя, з метою лікування, профілактики та діагностики захворювань птиці.
-Проводити спільно з старшими лікарями ветеринарної медицини планування протиепізоотичних заходів, схеми вакцинацій, превентивні програми обробок птиці та періодично проводити корегування в них спираючись на лабораьорні дослідження.
-Проводити спільно з технологічною службою (головний технолог, начальники цехів) контроль за дотриманню технології підготовки пташників до посадки добових курчат а саме: якості мийки, проведення вологої та аерозольної дезінфекція, витримування експозицій та концентрацій дезінфікуючих засобів згідно настанови.

Старший інспектор з контролю якості

from 10.2013 to 08.2014 (10 months)
ТОВ «КОМПЛЕКС АГРОМАР» ФІЛІЯ «ГАВРИЛІВСЬКИЙ ПТАХІВНИЧИЙ КОМПЛЕКС», Київ (виробництва курячого м'яса)

Education

Луганський національний аграрний университет

Ветеринарна медицина, Луганськ
Higher, from 1998 to 2003 (5 years)

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: