Resume from May 7, 2024 PRO

Natalia

Директор департамента

Age:
50 years
City:
Dnipro

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Інженер з охорони праці за сумісництвом

from 07.2015 to 11.2021 (6 years 4 months)
Група компаній Dnepr petrolium, Днепр (Днепропетровск), Днепропетровская обл. (oil compani)

Досягнення:
Охорона праці - отримані 5 дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки, та експлуатацію обладнання підвищеної небезпеки, зареєстровані Декларації відповідності матеріально-технічної бази підприємства вимогам Законодавства з Охорони праці.
Екологія - отриманий дозвіл на викиди стаціонарними джерелами в атмосферне повітря і дозвільна документація у сфері поводження з відходами. Автоматизувала облік викидів в атмосферне повітря та розрахунок екологічного податку та складання статистичної звітності.
Обов’язки:
Організувала з «нуля» службу з охорони праці і екології на підприємстві, здійснювала контроль за додержанням законодавчих і нормативних правових актів з охорони праці та екології у відокремлених виробничо-структурних підрозділах, проводила профілактичні роботи із запобігання виробничого травматизму, професійних і виробничо обумовлених захворювань, заходів зі створення здорових і безпечних умов праці на підприємстві, за наданням робітникам установлених пільг і компенсацій за умовами праці.

Директор департамета безпеки праці

from 10.2013 to 04.2022 (8 years 6 months)
Група компаній Оptimusagro, Днепр (Днепропетровск), Днепропетровская обл. (агротрейдер)

Досягнення:
Охорона праці - отримані 58 дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки, та експлуатацію обладнання підвищеної небезпеки, зареєстровані Декларації відповідності матеріально-технічної бази підприємства вимогам Законодавства з Охорони праці. Оптимізовані на 40% витрати на навчання з Правил ОП робітників підприємства, шляхом дистанційного навчання на базі підприємства, та здачі екзаменів внутрішнім комісіям.
Екологія - отримані 24 дозволи на викиди стаціонарними джерелами в атмосферне повітря, розроблений «Порядок обліку, зберігання та використання відходів, як вторинної сировини і побічної продукції, що утворюються у підприємстві», завдяки його впровадженню та роздільному збору відходів вже за 1 рік на 25% знизились витрати на утилізацію відходів підприємства, керувала робочою групою з розроблення та введення в дію процесу «Автоматизації обліку викидів в атмосферне повітря та розрахунок екологічного податку в розрізі по кожному підрозділу підприємства», таким чином оптимізовані витрати людських ресурсів та робочого часу на розрахунки екологічного податку та складання статистичної звітності.
Профспілкова діяльність – здійснювала керівництво профспілкою та проводила культурно-масову роботу, спільно з HR департаментом організовували корпоративні заходи, забезпечували придбання брендованої продукції до свят для працівників компанії та їх діточок, постійно приймали участь у програмах благодійності.
Обов’язки:
- Організувала і координувала роботу з охорони праці та екології на підприємстві, здійснювала контроль за додержанням законодавчих і нормативних правових актів з охорони праці та екології у 26 відокремлених виробничіх підрозділах, проводила профілактичні роботи із запобігання виробничого травматизму, професійних і виробничо обумовлених захворювань, заходів зі створення здорових і безпечних умов праці на підприємстві, за наданням робітникам установлених пільг і компенсацій за умовами праці.
- Проводила перевірки, обстеження технічного стану будинків, будівель, устаткування на відповідність їх вимогам нормативних актів з охорони праці, стану санітарно-побутових приміщень, засобів колективного захисту працівників.
- Брала участь у розслідуваннях нещасних випадків на підприємстві, у т.ч. смертельних, групових, професійних захворювань, у розробленні заходів щодо їх запобігання та усунення. Здійснювала зв'язок з органами державного нагляду, робочими органами виконавчої дирекції ФССНВВ та організаціями з питань охорони праці та екології.
- Приймала участь в реалізації Політики і Цілей підприємства в області якості та харчової безпеки, безпеки кормів, вимагала від підлеглих вивчення і виконання вимог міжнародних стандартів GMP+B3, ISO 22000,GMP+B2, стандарту ISCC, НПА, стандартів, правил і норм з харчової безпеки та безпекою кормів.
- Член групи HASSP, внутрішній аудитор систем менеджменту безпечності харчових продуктів - ISO 19011: 2018 «Food safetymanagement systems - Requirements for any organization in the food chain»

Інженер з охорони праці

from 07.2012 to 09.2013 (1 year 2 months)
ТОВ «Солома», Верхівцеве (олійно-екстраційний завод)

Досягнення:
Охорона праці - отримані 8 дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки, та експлуатацію обладнання підвищеної небезпеки, зареєстровані Декларації відповідності матеріально-технічної бази підприємства вимогам Законодавства з Охорони праці.
Екологія - отриманий дозвіл на викиди стаціонарними джерелами в атмосферне повітря і дозвільна документація у сфері поводження з відходами.
Обов’язки:
Організувала з «нуля» службу з охорони праці і екології на підприємстві, здійснювала контроль за додержанням законодавчих і нормативних правових актів з охорони праці та екології у виробничо-структурних підрозділах, проводила профілактичні роботи із запобігання виробничого травматизму, професійних і виробничо обумовлених захворювань, заходів зі створення здорових і безпечних умов праці на підприємстві, за наданням робітникам установлених пільг і компенсацій за умовами праці.

Інженер з охорони праці

from 07.2010 to 08.2012 (2 years 1 month)
ТОВ «Вільногірський елеватор», Вільногірськ (агротрейдер)

Охорона праці - отримані 4 дозволи на виконання робіт підвищеної небезпеки, та експлуатацію обладнання підвищеної небезпеки
Екологія - отриманий дозвіл на викиди стаціонарними джерелами в атмосферне повітря і дозвільна документація у сфері поводження з відходами.
Обов’язки:
Організувала з «нуля» роботу з охорони праці і екології на підприємстві, здійснювала контроль за додержанням законодавчих і нормативних правових актів з охорони праці та екології у виробничо-структурних підрозділах

Education

Дніпродзержинський державний технічний університет

Магістр в галузі хімічної технології та інженерії, викладач ВНЗ, Кам'янське
Higher, from 2004 to 2010 (6 years)

Кафедра хімічної технології неорганічних речовин

Additional education and certificates

Онлайн-інтенсив «Медичні огляди: право чи обов’язок?

2022

VII Всеукраїнський ЕКОБІЗНЕС-ФОРУМ «Зелена економіка: як досягти балансу» м. Дніпро

2021

Навчання з питань на тему «Забезпечення екологічної безпеки в галузі поводження з відходами» м. Одесса

2021

Підвищення кваліфікації за темами: «Сучасний стан і вимоги до безпеки та гігієни праці. Державний нагляд. м.Київ

2021

Теоретична та практична підготовка за програмою: «Практичні аспекти застосування стандартів GMP+B2, GMP+B3» м. Дніпро

2021

Навчання в «Школі ораторської Майстерності Болсунова О.І.» базовий курс «Ораторське мистецтво» м. Дніпро

2020

Підвищення кваліфікації за темами: «Сучасний стан і вимоги до безпеки та гігієни праці. Інфікування COVID-19. м. Київ

2020

Навчання з питань на тему «Забезпечення екологічної безпеки в галузі поводження з відходами» м. Одесса

2020

Навчання на тренінгу «ПРОФЕСІЯ-КЕРІВНИК. Інструменти ефективного менеджменту» м. Дніпро

2019

Теоретична та практична підготовка за програмою: «Практичні аспекти застосування стандартів : ISO 2200: 2018, GMP+B2, GMP+B3»

2019

«Проведення аудитів систем менеджменту у відповідності до вимог стандарту: ISO 19011: 2018 «Guidelines for auditing management

2019

Підвищення кваліфікації за темою «Впровадження міжнародного стандарту з охорони праці ISO 45001: 2018 на підприємствах України»

2019

Навчання з питань на тему «Правові та організаційні аспекти поводження з відходами на підприємстві» м. Одесса

2019

Підвищення кваліфікації за темами: «Новітнє законодавство України в сфері охорони праці та гігієни праці.м.Киіїв

2019

Knowledge and skills

Користувач ПК

Language proficiencies

  • English — average
  • Polish — average
  • Ukrainian — advanced

Additional information

Стану в пригоді компаніям, вибагливим до свого іміджу у сфері безпеки праці та екологічної безпеки, які готові для цього впроваджувати новітні заходи, націлені на зменшення негативного впливу небезпечних факторів і чинників на працівників, підтримувати в компанії екологічну політику, направлену на безпечне для життя і здоров’я довкілля. Сучасне успішне підприємство невіддільне від турботи про стан довкілля та здоров’я працівників на роботі. Для мене гармонійний розвиток та досягнення результатів – найбільша насолода життя!

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: