Resume from April 29, 2024 PRO

Владислав

Агроном, 20 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
55 years
City:
Dnipro

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Директор

from 04.1991 to 06.2014 (23 years 2 months)
ТОВ" Аголуганське"

Education

Харьківский аграрний державний сільськогосподарський университет

Захист рослин, Харьков
Higher, from 1993 to 1997 (4 years)

Зелений Владислав Миколайович, народився 22 червня 1968 року в Донецькій області Мар’їнський район с. Новомихайлівка. 54 роки, освіта вища. Закінчив Харківський Державний Аграрний Університет за спеціальністю “ Вчений агроном із захисту рослин”. Після навчання почав працювати в колгоспі помічником бригадира, агрономом, помічником директора, директором сільськогосподарського підприємства” Агро-Луганське “. З 2013 по «2014 рік працював начальником пожежно- охоронної служби на Оленівському комбінаті хлібопродуктів. З початку війни мені прийшлось звільнитися, так як підприємство залишилось на окупованій території. З 2014 року працював ФОП з продажу комбікормів, зерна, та птиці. Маю великий досвід роботи в сільському господарстві на різних посадах ,роботу в колективі.Був відповідальний за роботу із провіряючими органами, рятувальна, охоронна, санстанція та інші.Більше 10 років працював начальником матеріально-технічного забезпечення та механіком в автогаражі машин та тракторів. Відповідальний, чесний дисциплінований, без шкідливих звичок,одружений, маю двох дорослих дітей.Маю свою думку, вмію приймати рішення в критичних ситуаціях, не задаю лишніх питань. Охайний. Добросовісно виконую будь-яку роботу як на керівних посадах так і на робочих спеціальностях, не рахуюсь в часі, впевнений користувач на комп’ютері.Маю власний автомобіль і прва категрії В. На даний час проживаю в Дніпрі, так як будинок де я проживав повністю знищений і спалений. Зараз працюю в комунальному підприємстві на посаді начальника охорони. Якщо буде вакансія на будь яку роботу,готовий розглянути. Впевнений, що зможу принести користь вашому підприємству. Тел 0504229275.

Великоанадольский лісной технікум

Лісове господарство, Волноваха
Unfinished higher, from 1985 to 1991 (6 years)

Knowledge and skills

Пользователь ПК Водійські права кат. B Водійські права кат. C Водійські права кат. CE Знання доріг міста Стресостійкість

Language proficiencies

German — average

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: