Resume from May 27, 2022 File

Николай

Керуючий, інженер, електрик

Age:
37 years
City:
Kamianske

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Резюме
Вік: 36р. Трудовий стаж 13р.
Ковальов Микола Ігорович
Моб.тел. [open contact info](look above in the "contact info" section)
електронна адреса: [open contact info](look above in the "contact info" section)

Кандидат на посаду:

Досвід роботи:

1. 2009-2015рр. ВП шахта «Тошківська» ДП Первомайськвугілля
Видобуток кам’яного вугілля.
Посада – Старший механік по під ємним комплексам,
Обов’язки – Експлуатація та ремонт електромеханічного обладнання, армування та кріплення вертикальних стовбурів під ємних комплексів. Ведення технічної документації, звітів, експертних обстежень, планування графіків ремонту, співпраця з підрядними організаціями та контролюючими органами.
2. 2015 – 2022рр. ТОВ «Великий Шовковий Шлях»
Металообробка, холодний прокат металу, гаряче оцинкування металу, виробництво металопрофіля.
Посада- Головний енергетик.
Обов’язки- Ведення технічної та звітної документації, оптимізація енергоефективності підприємства, робота з контролюючими органами та сторонніми організаціями.
Обслуговування та ремонт ВВ ячеєк 20шт. та трансформаторів 6шт. 1000кВа, вантажнопідємних механізмів до 50т. -22шт. Монтаж, налаштування, обслуговування та ремонт виробничої автоматики та електроніки. Основи програмування виробничих PLC. Обслуговування та ремонт електроприводу постійного струму потужністю до 750 кВт та тиристорних перетворювачів, струмом до 1750А. Обслуговування, налаштування та ремонт частотних перетворювачів потужність від 1.3 до 120 кВт, налаштування сервоприводів шагових двигунів. Обслуговування газового обладнання, обладнання розщеплення аміаку. Обслуговування та ремонт гвинтових компресорних установок, конденсаторних установок, монтаж та впровадження в роботу нового обладнання. Впровадження на підприємстві досвіду закордонних виробників (КНР).

Освіта:
1. 2002 – 2006рр. Лисичанський гірничий технікум, кафедра – гірнича електромеханіка, факультет – експлуатація та ремонт гірничошахтного обладнання та пристроїв автоматики. Диплом з відзнакою.
2. 2006-2009рр. Алчевський гірничо-металургійний університет, кафедра – гірнича справа, факультет – гірниче обладнання та енергетика.

Додаткова інформація:
1. З 2001 офіційно зареєстрований радіоаматор, позивний US5MEB. Знання електроніки, розробка та виготовлення приїомо-передаючої апаратури в частотному диапазоні 1.8 – 437 мГц, антенних систем, навички роботи з осцилографом, генератором, характеріографом та ін.
2. Водійське посвідчення категорія В,С.

Особиста інформація: Одружений, маю дитину. Стан здоров’я – задовільний.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: