Resume from April 3, 2024 PRO

Вероника

Хімік (харчова промисловість)

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
47 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, address and LinkedIn.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Старший науковий співробітник, PhD (хімік-аналітик)

from 06.2017 to 01.2023 (5 years 7 months)
Українська лабораторія якості і безпеки продукції АПК (НУБіП України), Киев (Сільське господарство, агробізнес)

ОСНОВНІ ОБОВ'ЯЗКИ:
Виконання аналітичних досліджень з контролю якості та безпеки харчової продукції та продовольчої сировини.
Отримання, оброблення та аналіз даних. Оформлення супровідної документації.
Експертиза продукції тваринництва і рослинництва.
Розроблення, опрацювання і впровадження новітніх аналітичних методів і методик.
Робота з нормативною і технічною документацією.
Складання замовлень на витратні матеріали для забезпечення роботи відділу.
Розроблення навчальних програм з лабораторної практики для слухачів курсів підвищення кваліфікації, аспірантів, магістрів. Проведення практичних навчань методам досліджень.
Науково-дослідницька робота.

ПРАКТИЧНІ НАВИЧКИ
- володіння арбітражними та експрес-методами аналізування якості і безпеки харчової продукції та продовольчої сировини із застосуванням аналітичного обладнання (спектро- і фотометричного, інфрачервоного, ультразвукового, титрометричного, тощо);
- визначення масової частки білка, жиру, хлоридів, нітритів, кісткових включень, молочної кислоти, летких жирних кислот, активної та титрованої кислотності, сирої клітковини, активності уреази; якості молока ультразвуковим методом; меду та продуктів бджільництва; якості зернових та олійних культур методом інфрачервоної спектроскопії, тощо;
- визначення якості пестицидних препаратів та засобів захисту рослин методом високоефективної рідинної хроматографії (рідинний хроматограф Dionex UltiMate 3000 з флуоресцентним детектором та програмним забезпеченням «Chromeleon» версії 6.80).

УЧАСТЬ У НАУКОВИХ ПРОЕКТАХ
Моніторинг якості біоресурсів та продукції агропромислового комплексу для забезпечення продовольчої та екологічної безпеки України (06.2017-01.2023, співвиконавець)

Старший науковий співробітник, PhD (зав.лаб, хімік, мікробіолог)

from 01.2003 to 06.2017 (14 years 5 months)
Інститут продовольчих ресурсів НААН України, Киев (Харчова промисловість)

ОСНОВНІ ОБОВ'ЯЗКИ
Управління, планування, організація і виконання наукових досліджень в галузі технології переробки м’яса.
Підготовка і обґрунтування наукових проектів. Складання календарних планів та технічних завдань.
Виконання аналітичних і мікробіологічних досліджень. Отримання, оброблення та статистичний аналіз даних.
Розроблення новітніх технологій і технологічних процесів переробки м’яса.
Опрацювання, розроблення і затвердження нормативної документації (ДСТУ, ДСТУ ISO, технічні умови, технологічні інструкції).
Підготовка патентних матеріалів, наукових праць та звітів.
Розроблення навчальних програм для слухачів курсів підвищення кваліфікації.
Забезпечення аналітичного супроводу технологій виробництва продукції
Автор понад 50 наукових праць, 5 патентів на винахід, розробник 4 ДСТУ.
https://orcid.org/0000-0001-6519-5580
http://uapatents.com/patents/lizova-veronika-yurivna

ПРАКТИЧНІ НАВИЧКИ:
- з аналізування якості м’яса та м’ясних продуктів фізико-хімічними методами, зокрема визначення масової частки білка методом Кьєльдаля, жиру методом Сокслета, хлоридів, нітритів, кісткових включень, молочної кислоти, летких жирних кислот, активної та титрованої кислотності із застосуванням аналітичного обладнання (спектро- і фотометричного, інфрачервоного, ультразвукового, титрометричного, тощо).
- з харчової мікробіології: готування і стерилізація поживних середовищ (робота з автоклавами), підготовка проби продукту, висівання, культивування та підрахунок колоній мікроорганізмів, контроль санітарного стану рук, поверхонь та повітря робочої зони.

УЧАСТЬ У НАУКОВИХ ПРОЕКТАХ
В період з 2003 по 2017 роки як керівник і відповідальний виконавець взяла участь у виконанні наукових проектів зі створення ефективних технологій для виробництва м’ясних продуктів.

Мікробіолог, інженер І категорії

from 07.1999 to 01.2003 (3 years 6 months)
Інститут мікробіології і вірусології ім.Д.К.Заболотного НАН України, Киев (Наукові дослідження в галузі мікробіології і вірусології)

ОСНОВНІ ОБОВ'ЯЗКИ
- готування селективних та загальних поживних середовищ для культивування мікроорганізмів;
- підготовка проби, висівання на поживні середовища, культивування мікроорганізмів та підрахунок колоній;
- виділення, ідентифікація, культивування чистих та змішаних культур ґрунтових мікроорганізмів у рідких і твердих препаратах;
- контроль санітарного стану рук, поверхонь та повітря робочої зони.

Education

Інститут продовольчих ресурсів / Національний університет харчових технологій

Аспірантура, Киев
Higher, from 2003 to 2007 (4 years)

Кандидат технічних наук
Спеціальність 05.18.16 – технологія продуктів харчування

Одеська Національна Академія харчових технологій

Технологія консервування / інженер-технолог, Одесса
Higher, from 1993 to 1998 (5 years)

Additional education and certificates

•Якість та безпечність харчових продуктів

2021 р., Інститут післядипломної освіти НУХТ, Київ, Україна

•Належна робота лабораторій з контролю якості

2019 р., ТОВ "Лабораторія якості", Київ, Україна

•Оцінювання невизначеності вимірювань у випробувальних лабораторіях згідно вимог стандарту ДСТУ ISO/ІЕС 17025:2017

2018 р., ТОВ «Attestor», Київ, Україна

•Сучасні аналітичні методи лабораторної діагностики при виробництві продукції АПК

2017 р., «Аналітика. Лабораторія. Біотехнології. HI-TECH», LabComplex, Київ, Україна

•Профессиональная работа с электронными таблицами Microsoft Excel

2017 р., Інститут післядипломної освіти НУХТ, Київ, Україна

Knowledge and skills

Користувач ПК Jira HTML CSS SQL Контроль якості харчових продуктів Науково-дослідницька діяльність Управління проектами, програмами Мікробіологія Управління проектами, програмами, командою Планування проектів Наукове керівництво Аналітична хімія Титрування Спектрофотомерія Органолептичний аналіз

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • Bulgarian — above average
  • English — beginner
  • French — beginner

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: