Resume from May 21, 2024 File

Дмитро

Фахівець з економічної безпеки

Age:
53 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

РЕЗЮМЕ
Кияшко Дмитро Анатолійович
Повна зайнятість. Дата народження: 14 червня 1971р. (50 років)
Місто проживання: м.Київ Місто народження: м.Донецьк
Контактна інформация: Тел: [open contact info](look above in the "contact info" section) Електронна пошта: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Мета: Влаштуватись на цікаву роботу з вартою оплатою праці та перспективою кар`єрного зростання у сфері економіки, права, финансів чи правоохоронної діяльності, або з проведенням оперативно-тактичних чи аналітичних заходів. Місце роботи – м. Київ. Рівень оплати: >15 тис.грн.
Основна інформация: Освіта (вища):
- Донецький гірничий технікум у 1990 році, спеціальність «Гірнича електромеханіка», кваліфікація – молодший спеціаліст (технік-електромеханік). Диплом НТ № 094756 від 07.06.1990 року.
- Донецький національний технічний університет у 1998 році, спеціальність – бухгалтерський облік, контроль і аналіз господарської діяльності. Кваліфікація – спеціаліст (економіст-бухгалтер). Диплом ЛВВС № 011081 від 15 червня 1998 року.
- Донецький юридичний інститут у 2006 році, спеціальність – правознавство. Кваліфікація – спеціаліст (юрист). Диплом МВ № 12009081 від 29 квітня 2006 року.
Досвід роботи:
1990-1992рр. - - Строкова служба в армії.
1992-1993рр. - - Електрослюсар підземний ШБУ № 1 м. Донецька.
1993-1996рр. - - Заступник директора ТОВ ВО «Новатор» м. Донецьк.
Березень 1997р. - Листопад 1998р.

Оперуповноважений оперативного відділення Міжрегіонального відділу податкової поліції м. Донецька;
Листопад 1998р.- Січень 2003р.

Оперуповноважений відділу податкової міліції Кіровського району м. Донецька;
Січень 2003р. - Жовтень 2005р.

Старший оперуповноважений оперативного відділення ВПМ ДПІ у Кіровському районі м. Донецька;
Жовтень 2005р. - Лютий 2007р.

Старший оперуповноважений відділення боротьби з незаконним обігом підакцизних товарів ВПМ ДПІ у Кіровському районі м. Донецька;
Лютий 2007р. – Липень 2009р.

Начальник відділення боротьби з незаконним обігом підакцизних товарів ВПМ ДПІ у Калінінському районі м. Донецька;
Липень 2009р.- Січень 2010р.
Січень 2010р. -Березень 2012р.
Березень 2012р.-Серпень 2013р.
Вересень 2013р.-Грудень 2014р.
Березень 2015р.-Жовтень 2015р.
Жовтень 2015р.- Липень 2017р.
Травень 2018р.- Червень 2022р.

Старший оперуповноважений оперативного відділення ВПМ ДПІ в Пролетарському р-ні м. Донецька.
- Старший оперуповноважений оперативного відділення ВПМ ДПІ в Петровському районі м. Донецька.
- Начальник відділення боротьби з фіктивним банкрутством ООЗСПБ ВПМ ДПІ у Кіровському районі м. Донецька.. Звільнений у звязку з скороченням штатів 15.08.2013р.
- Перебував на обліку у службі зайнятості, тимчасово не працював (у звязку з переїздом з м.Донецьк до м.Київ).
- Охоронець АКБ «Південний», ТОВ «Вік-Тан», м. Київ.
- Старший інспектор штабу Оперативного Управління ДПІ у Дарницькому р-ні ГУ ДФС у м. Києві.. Звільнений у звязку з виходом на пенсію 28.07.2017р.
- Інспектор Внутрішньої Безпеки Служби Авіаційної Безпеки міжнародного аеропорту «Бориспіль»
Спеціальне звання (ранг державного службовця): майор податкової міліції. Стягнень: не маю. -У 1995р. отримав в кваліфікаційно-дисциплінарній комісії при Донбасській регіональній митниці свідоцтво декларанта про право заняття діяльністю по розмитненню. Зріст: 186см. Вага: 117кг.
Під час роботи в органах податкової міліції - працював в галузі розкриття ухилень від сплати податків, додержання податкового та кримінального законодавства, кримінально-процесу-ального права на стадії досудового слідства, та адміністративного судочинства. Проводив перевірки субєктів господарювання по різним напрямкам, проводив аналіз документації про ведення господарської діяльності, затримання правопорушників. Вів секретний документообіг, співпрацював з іншими правоохоронними органами, з державною виконавчою службою, судами, МВС, складав юридичні висновки, аналітичні довідки. Маю досвід роботи по запобіганню проявам корупції, проведенню обшуків, доглядів, заходів з скорочення податкової заборгованності підприємств, контролю роботи підлеглих. Досвід робіт після виходу на пенсію по вислузі років - досвід із збереження матеріальних цінностей та багажу, проведення заходів з авіабезпеки, досвід в охоронній діяльності. Маю сертифікати з АБ IKAO.
Ділові якості: (за даними психодіагностичного обстеження Центру професійного відбору ВОЗ ГУ МВС України в м. Києві у 2015р. ): «прагне до самореалізації; має здібність до логічних операцій в умовах дефіциту часу; ставить високі вимоги до результатів своєї діяльності; відстоює власні погляди і переконання; виявляє самостійність у прийнятті рішень; наполегливий у досягненні своєї мети, активний, дісціплинований, комунікабельний.»
Особисті дані: -висока дісціплина; -достатні знання в галузях права; -освічений; -маю уміння пра-цювати в напруженому і ненормованому режимі; -гарний психолог; -навички оперативної роботи.
Додаткова інформація: - ПК (Windows, програми Мicrosoft Office, Internet, Liga, бази даних АРМ, «Митниця», «ПДВ») - гарний користувач; знання багатьох видів оргтехніки, спецзасобів та зброї.
- Маю водійські права категорії «В». Стаж безперервного та безаварійного водіння 28 років.
Володіння мовами: - російська, українська – вільно; - англійська – нижче середнього. (достатній розмовний рівень).

Similar candidates

All similar candidates

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: