Resume from December 15, 2023 PRO

Єгор

Керуючий баром, бармен, 25 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
36 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Бармен

from 05.2022 to 12.2022 (7 months)
P2B cocktail bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування напоїв згідно калькуляційних карт.
Обслуговування гостей за контактним баром.
Замовлення барної продукції у постачальників.
Приймання участі у проведенні інвентаризації.

Бариста

from 03.2021 to 09.2021 (6 months)
Cutee&Cava, кав'ярня, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Спілкування з гостями, виконання замовлень, обслуговування столиків.
Переоблік, замовлення продукції, дотримання строків реалізації готової продукції.
Приготування класичних кавових напоїв, альтернативних методів приготування кави, літніх лимонадів й смузі.
Дотримання касової дисципліни.
Впровадив в асортимент кав'ярні актуальні алкогольні коктейлі та лимонади власного виробництва із натуральної сировини.

Бармен

from 10.2018 to 09.2023 (4 years 11 months)
Грам бар, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Підготовка бара до роботи. Приготування заготовок, авторських, класичних та безалкогольних коктейлів, кави та молочно-кавових напоїв, а також лимонадів та чаїв власного виробництва.
Спілкування із гостями за контактною барною стійкою. Обслуговування гостей: пропозиція та реалізація алкогольних, слабоалкогольних та безалкогольних напоїв; страв, закусок та десертів. Підтримка дружньої атмосфери.
Чемне вирішення конфліктних питань із гостями.
Забеспечкння чистоти на барних стійках, робочих поверхнях, кавовій машині та обладнанні з розливу. Дотримання санітарних норм.

Досягнення:
Значне покращення рівня кваліфікації у приготуванні актуальних коктейлів сучасними методами.
Базове розуміння міксології та принципів поєднання алкоголю для складання авторських коктейлів.
Збільшення показників середнього чека та загальної кількості постійних відвідувачів закладу.

Бармен

from 10.2018 to 08.2023 (4 years 10 months)
Грам бар, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Підготовка барв до роботи. Приготування заготовок, авторських, класичних та безалкогольних коктейлів, кави та молочно-кавових напоїв, а також лимонадів та чаїв власного виробництва.
Спілкування із гостями за контактною барною стійкою. Обслуговування гостей: пропозиція та реалізація алкогольних, слабоалкогольних та безалкогольних напоїв; страв, закусок та десертів. Підтримка дружньої атмосфери.
Чемне вирішення конфліктних питань із гостями.
Забеспечкння чистоти на барних стійках, робочих поверхнях, кавовій машині та обладнанні з розливу. Дотримання санітарних норм.

Досягнення:
Значне покращення рівня кваліфікації у приготуванні актуальних коктейлів сучасними способами.
Базове розуміння мікології та принципів поєднання алкоголю для складання авторських коктейлів.
Збільшення показників середнього чека та загальної кількості постійних відвідувачів закладу.

Бармен-касир

from 09.2017 to 08.2018 (11 months)
LaFamilia, ресторан Piccolino, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування алкогольних та безалкогольних напоїв: міцних, десертних, ігристих, з фруктами, яйцем, шаруватих коктейлів, грогів, глінтвейнів, смузі, лимонадів, кави й чаїв.
Контроль якості готових напоїв. Формування стоп-листа.
Замовлення товарів у постачальників. Інвентаризації.
Розрахунок гостей закладу за напої, їжу та послуги.
Забезпечування дотримання порядку розрахунків, ведення обліку фінансів й товарів, складання товарних звітів, звітів по виручці й необхідних чеків, актів на списання та пересортування товарів.
Ведення касової документації. Касова дисципліна.
Прибирання приміщень бару згідно плану проведення регулярного генерального прибирання. Відповідальність за своє робоче місце.

Бармен-офіціант

from 03.2015 to 04.2017 (2 years 1 month)
Reikartz, ресторан, Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування напоїв згідно калькуляційних карт.
Замовлення барної продукції у постачальників.
Обслуговування гостей.
Приймання участі у проведенні інвентаризації.
Ведення звітної бухгалтерії.
Робота з касовим апаратом і терміналами по безготівковому розрахунку. Розрахунок гостей ресторану.

Старший продавець

from 09.2012 to 11.2015 (3 years 2 months)
Винторг, магазин вин, Алушта (Роздрібна торгівля)

Робота з постачальниками. Формування замовлень, прийом товару та спостереження за товарообігом.
Керівництво роботою з викладання товарів та організація вітрин.
Організація перевірки якості товарів, що надходять у продаж, та строків їх придатності.
Здійснення контролю за наявністю цінників на товарах та зміни цін.
Проведення операцій повернення, списання, переоцінки та резервування товарів.
Вирішення конфліктних ситуацій з покупцями.
Складання звітів про рух товарів. Робота із програмою 1С. Участь в інвентаризації.

Продавец-консультант

from 06.2011 to 08.2012 (1 year 2 months)
Агора, магазин вин, Алушта (Роздрібна торгівля)

Консультування покупців з асортименту магазину.
Приймання товару, перевірка супровідних документів.
Організація вітрини.
Проведення фінансових операцій по готівковоиїх й безготівкових розрахунках.
Ведення звітності.

Бармен-официант

from 05.2010 to 06.2011 (1 year 1 month)
Отель Агора, ресторан, Алушта (Готельно-ресторанний бізнес)

Обслуговування гостей. Рекомендації щодо вибору страв та напоїв гостями закладу.
Приготування барної продукції.
Сервірування столів відповідно до ресторанного сервісу.
Робота із касовим апаратом.
Замовлення асортименту на бар, приймання товару.
Дотримання чистоти та порядку.

Бармен

from 10.2007 to 04.2010 (2 years 6 months)
"2000", нічний клуб, Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес)

Взаємодія із гостями.
Знання карти бару та приготування напоїв.
Знання кухні та вміння правильно запропонувати страви.
Експлуатація касового апарату.
Робота із барною документацією.

Официант

from 08.2006 to 10.2007 (1 year 2 months)
"2000", нічний клуб, Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес)

Підготовка приміщення й обладнання до роботи.
Зустріч та обслуговування гостей.
Робота по зворотньому зв'язку та розрахунку гостей.

Education

Запорізький коледж радіоелектроніки ЗНТУ

Технік-електронник, Запоріжжя
Specialized secondary, from 2002 to 2006 (4 years)

Експлуатація устаткування для виготовлення електротехніки

Additional education and certificates

Курси бармена (Запорізький коледж дизайна і технологій)

лютий 2011 - квітень 2011

Курси англійської мови (за програмою Сambridge, Elementary)

вересень 2014 - березень 2015

Курси англійської мови (за програмою Speak out by BBC, pre-intermediate)

2017, 3 місяці

Language proficiencies

  • English — beginner
  • Ukrainian — fluent

Additional information

Мені властивий аналітичний склад розуму і орієнтація на результат. Я відповідальний, цілеспрямований, старанний, стресостійкий, активний і сумлінний щодо виконання доручень, вмію працювати в команді.
Завжди прагну розширювати свої знання у сфери діяльності, в якій зайнятий. Швидко адаптуюся до нових умов роботи. Прагнення до нових знань допомагає мені досягати професіоналізму, який є моєю особистою метою в роботі. Ніколи не зупиняюся на досягнутому.
У вільний час займаюся спортом і фотографую.

[open contact info](look above in the "contact info" section)

[open contact info](look above in the "contact info" section)

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: