Resume from March 26, 2024 File

Сергей

Су-шеф

Age:
38 years
City:
Dnipro

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

РЕЗЮМЕ

Бабій Сергій Олександрович

Вік:36
Місто проживання: Дніпро
Сімейне положення: Одружений
Контактний телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section)
e-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Посада: Су-шеф Шеф

Досвід роботи

Назва компанії:ресторан Ямато ,Боулинг клуб «Цивілізація».м.Дніпро
Посада: кухар універсал
Період роботи: 2004 — 2007
Обов’язки:
- Приготування страв за тех-картами
- Переобліки
- Складання заявки на закупівлю .

Назва компанії: «Такіда» м.Дніпро
Посада: кухар універсал
Період роботи: 2007-2009
Обов’язки:
- Приготування страв за тех-картами
- Переобліки
- Розробка нових страв.
-Навчання стажерів
Назва компанії: «Melrose» м.Дніпро
Посада: Су-шеф,Шеф-кухар
Період роботи:2009—2018 Дата звільнення
Обов’язки:
- Приготування страв за тех-картами
- Переобліки
- Розробка нових страв.
-Навчання стажерів
-Відкриття нових закладів:
Солянка м.Запоріжжя 2011р.
Італьяно траторія ,Сенсуякі м.Запоріжжя 2011
Паровозъ м.Кривий Ріг
Melrose м.Кривий Ріг м.Київ, м.Луцьк, м.Житомир.
-Підбір персоналу
-Розробка сезонного меню
-Відкриття нових закладів в інших містах України.
-Відрядження в ресторани мережі з перевірками KPI.

Назва компанії:Ресторан «Плов хочу» м.Дніпро
Посада: Су-шеф
Період роботи: 2019-2021
Обов’язки:
- Приготування страв за тех-картами
- Переобліки
- Розробка нових страв.
-Навчання стажерів
-Підбір персоналу
-Розробка сезонного меню

Назва компанії: GFS м.Запоріжжя
Посада :Технолог депортаменту R&D
Період роботи:2021-2022
Обов’язки: Розробка нового продукту для власного виробництва та розробка продукту під СТМ

Освіта

Навчальний заклад: Середньо загально освітня школа №142 м.
Період навчання: 1992 — 2002
Навчальний заклад: Дніпропетровський центр професійної освіти м.Дніпро
Назва спеціальності: Кухар - кондитер
Період навчання: 2002 — 2004

Додаткова інформація

Спокійний ,вникливий ,відповідальний,швидко вчусь,комунікабельний ,відкритий для нового
Водійські права.Категорія А, В .

Моє кредо : Вмію реагувати на зміни в навколишньому середовищі.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: