Resume from April 13, 2024

Юлия

Диспетчер, логіст, адміністратор, касир, 18 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
48 years
City:
Odesa

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Інженер,технік(диспетчер),розподілювач робіт, технік змінний 1 категорії

from 12.2003 to now (20 years 4 months)
Комп"Тінава", Укр залізн: ПЧ,КМС, Одеса (Державні організації)

Миттєве прийнятя рішень, комунікаціі та логістика,опрацювання наданої інформації ,робота у прогр АС Клієнт УЗ АРМ грузовідпр,вміння роботи у команді, чесність, порядність,постійний саморозвиток та удосконалення в роботі.
з 12.2019 по нині (5роки 4 місяці)
Центр з будівнитства та ремонту , КМС-261, Одеса (Державні організації)
Робота з програмою АС Клієнт грузовідправник, контроль за рахунками ГУ -46,ГУ-45,Фду-92 та іх узгодження.Аналіз та правомірне нарахування по Актам виконаних робіт які нарахував термінал "Ліски", згідно з угодою, робота з АС Местплан за моїм підписом. Своєчасне відправлення та повернення Господарчих поїздів для виконання колійних робіт згідно плану виконання робіт, оформлення в АС Клієнті також прибуття та відправлення ХДВ,ДВ, колійних машин, відправлення та оформлення з бази підприємства матеріалів ВСП завантажених у вагони ЦТЛ, та їх розкредетування.Робота з комерційними агентами ,вагониками по станціям України ,також з ДС,ДСП, та діспечорами ПЧ,ЦБРК,КМС,ЦМКР,РСП. Слідкування за переміщенням вантажа ,та Господарчих потягів.Ведення запису у журналах прибуття та відправлення вантажу .Своєчасне замовлення вагонів ЦТЛ під навантаження.Оформлення перевізних документів на відправлення Брухту, Местплан, Акти виконаних робіт,заповнення документів,та відправлення згідно договору з покупцем брухту.Ведення контролю та відправлення вагонів до ремонту.

Education

ХИИТ

Строительство дорог путь и путевое хозяйство
Higher, from 1992 to 1997 (5 years)

Knowledge and skills

Наполегливість Відповідальність Досягнення мети Здатність сприймати одночасно різноманітну інформацію Відбудова логічних ланцюгів Вибір раціональних рішень Вміння робити з командою Здатність до саморозвитку .

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: