Юрий

Менеджер з закупівель

Employment:
Full-time.
Age:
49 years
City:
Chernihiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

менеджер з постачання

from 04.2015 to 02.2022 (6 years 10 months)
Виробництво дитячих ігрових комплексів та тренажерів

Knowledge and skills

  • MS Excel
  • MS Word
  • Email
  • Організаторські здібності
  • Організовувати закупівельну діяльність підприємства

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent

Additional information

1992-2008 - Служба в МВС України (Департамент боротьби з економічною злочинністю.)
2008-2014 - Керівник сектору безпеки регіонального відділу банку з кількістю робітників більш ніж 1 тис. осіб.
2015-2022 - Співробітник відділу закупівель Управління постачання міжнародного підприємства з виробництва дитячих ігрових комплексів та тренажерів для особистого та професіонального використання з кількістю робітників близько 1 тис. осіб.

Пенсіонер МВС з 2008 року, за час служби в МВС України, банківській сфері, на виробництві, навчився бути дисциплінованим, стриманим, в той же час комунікабельним, при необхідності легко входити в контакт. Наявні практичні знання ділового етикету та певний рівень стресостійкості, вміння працювати в умовах багатозадачності, бути тактовним і взаємо ввічливим при спілкуванні з різними категоріями громадян. Зберігати службову/банківську/комерційну таємницю, підтримувати та підвищувати імідж установи в якій працюю, орієнтуватись в законодавчих актах України та проводити адекватний моніторинг різних ситуацій та документації що пов”язана з юридичними та економічними процесами.
Організовувати закупівельну діяльність підприємства у необхідній якості, у необхідній кількості та за оптимальними цінами, пошук альтернативних постачальників та розширення ринку закупівель, маю досвід проведення переговорів, укладання договорів та їх супроводження, участь у контролі якості матеріалів/сировини та складанні звітів.
Маю знайомства серед співробітників державних, правоохоронних та контролюючих органів, керівництва комерційних структур, є хист до самонавчання, професійного та інтелектуального розвитку.
Готовий до службових відряджень.
Вільно володію українською і російською мовами.
Володію персональним комп’ютером - впевнений користувач Word, Excel, 1С8, поштові та організаційні програми.
Маю в користуванні та навички водіння автотранспорту категорії В1, В (водійський стаж з 1994 року).

Особисті якості: відповідальність, працьовитість, пунктуальність, швидко навчаюсь новій справі, наполегливість в досягненні мети, стриманість, розсудливість, стресостійкість, вміння працювати в умовах багатозадачності, вміння спілкування з людьми, бажання набути більшого досвіду.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: