Resume from May 8, 2024

Зегам

Фотограф

Age:
20 years
City:
Ternopil

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, address and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Education

Secondary

Knowledge and skills

Комунікабельність Знання комп'ютерного обладння Пунктуальність Робота в команді Ведення соціальних мереж Ведення блогу SMM Активний продаж Наполегливість Прямий продаж

Additional information

За мій досвід у комерційні фотозйомці, я виробив власний стиль зйомки, віднайшов комфортне фотообладнання, та зміг отримати досвід роботи з клієнтами. Мої здобуті навички та моя природна здатність спілкуватися з людьми, допомагають мені надавати своїм клієнтам незабутній та цікавий досвід під час фотосесій. Враження від зйомки, я вважаю, не менш цінними чим емоції від результату. Я пишаюсь своєю здатністю ефективно спілкуватися з клієнтами та уважно вислуховувати їхні потреби, а це гарантує, що я зможу досягти найкращого для клієнтів результату. Також я вмію виходити зі складних ситуацій дотримуючись професійного етикету, що дуже важливо, коли маєш справу з непередбачуваними подіями, які можуть трапитися під час фотосесії.

Моє портфоліо: [open contact info](look above in the "contact info" section)

Моє фотообладнання, яке є у наявності:

Камера: Fujifilm xe2
Об'єктиви: Minolta 50mm f1.4, Sigma 70-35 f2.8-4, 135 f3.5
Фотоспалах: Yongnuo YN-568EX, синхронізатори yongnuo

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: