Resume from June 5, 2024 File

Андрій

Юрисконсульт, помічник адвоката, юриста

Age:
38 years
City:
Cherkasy

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Резюме
Безпалий Андрій Васильович

Дата народження: 16 серпня 1985 р.
Сімейний стан: неодружений.
Адреса проживання: м. Черкаси.
Контактний телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section).
Контактний email: [open contact info](look above in the "contact info" section)

Мета: заміщення вакантної посади помічника юриста, юрисконсульта, помічника адвоката.

Освіта: 2003 – 2006 роки – Кіровоградському державному педагогічному університеті імені Володимира Винниченка (денна форма навчання, відділення правознавства, молодший спеціаліст).

2006 – 2009 роки – Київській академії праці і соціальних відносин (АПСВ) Федерації профспілок України (юридичний факультет, заочна форма навчання, спеціаліст).

07 вересня 2017 р. пройшов атестацію в атестаційній комісії при Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького щодо вільного володіння державною мовою.

З 17 по 21 травня 2010 р. взяв участь у тренінгу для помічників суддів та консультантів місцевих та апеляційних загальних судів, а також у семінарі: «Забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків: правові аспекти», що відбувся спільно та за підтримки Українсько-канадського проекту судової співпраці.

З 18 по 22 лютого 2013 р., з 08 по 12 лютого 2016 р. та з 13 по 17 червня 2017 р. проходив підготовку працівників апаратів судів за програмою для помічників суддів і консультантів місцевих загальних та апеляційних судів у Національній школі суддів України.

Досвід роботи: десять років на посаді помічника судді в Кам’янському райсуді Черкаської області, 3 роки 6 місяців на посаді секретаря судового засідання Черкаського окружного адміністративного суду. 11 місяців КП «ЧЕЛУАШ» на посаді юрисконсульта.

Обов’язки:
– вивчення матеріалів справ, підбір законодавства та матеріалів судової практики необхідних для розгляду конкретної справи;
– здійснення контролю за підготовкою судових засідань, які проводяться під головуванням судді;
– здійснення контролю за своєчасним проведенням експертними установами призначених у справах експертних досліджень, за своєчасним виконанням органами внутрішніх справ постанов судді про примусовий привід;
– вивчення узагальнення практики розгляду суддею справ і застосування законодавства;
– участь у розробленні і виконанні заходів для зміцнення господарського розрахунку, договірної, фінансової і трудової дисципліни, забезпечення зберігання власності, боротьби з розтратами й розкраданнями;
– Аналіз і узагальнення результатів розгляду претензій судових і арбітражних справ, а також вивчення практики укладання і виконання договорів із метою розроблення відповідних пропозицій для усунення виявлених недоліків і поліпшення господарсько-фінансової діяльності підприємства;
– Брав участь у роботі з укладення господарських договорів;
– Контролював своєчасність подання довідок, розрахунків, пояснень та інших матеріалів для підготовки відповідей.

та ін.

Знання:
цивільного права та процесу;
адміністративного права;
кримінального права та процесу;
трудового права;
судового процесу.

Мови: Українська – рідна, російська – вільно, англійська – середній рівень.

Додаткова інформація:
– працьовитий, дуже дисциплінований, врівноважений, вимогливий, відповідальний, енергійний, маю велике бажання працювати, набиратись досвіду, вільно працюю з персональним комп’ютером. Посвідчення водія категорії “В” з 2012 року.
15.12.2013 р. та 15.12.2014 нагороджений грамотами за сумлінне відношення до виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, досягнення у роботі.

Заробітна плата 10500 грн.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: