Resume from October 10, 2023

Зоряна

Директор з продажів, керівник проєктів

Employment:
Full-time.
Age:
40 years
City:
Mykolaiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Регіональний керівник Південного Регіону блок Продажі та Дистрибуції Одеська Дирекція

from 01.2013 to 06.2021 (8 years 5 months)
АТ Альфа Банк, Николаев (Фінанси, банки, страхування)

Зарахування в штат
Січень 2013 - Спеціаліст групи забезпечення продажів
Робота в мережі Продажі і Дистрибуції Південного Регіону
Виконання поставлених цілей та задач. Укладання договорів кредитування ,договорів страхування, видача кредитів на власні потреби. Індивідуальний підхід до клієнта . Доведення до клієнта Властивості Вигоди- Пропозиції .
Листопад 2013 Переведена на посаду Спеціаліст Інформаційно- Консультаційного центру .
Консультація клієнтів орієнтовно банківських продуктів , переоформлення договорів кредитування , виплата вкладів Фондом Гарантування Вкладів інших банків . Залучення нових клієнтів банку.
Серпень 2014 Переведена на посаду Старшого Спеціаліста Інформаційно- консультаційного центру .
• Робота з діючими клієнтами банку, надання консультацій стосовно діючих продуктів банку, підбір вигідних пропозицій для клієнта. Підбір індивідуальних пропозицій банку для клієнта та узгодження даних пропозицій на рівні мережі.
• Отримала нагороду Кращий Працівник Банку 2014 року з продажу кредитних карток . Власний обсяг продажів в процентному співвідношенні по Південному Регіону складав 50 відсотків Всіх продажів Регіону. Показники ефективності більше 1000 відсотків.
• Нагороджена Подорож в Париж.
Травень 2015 Переведена на позицію Провідного спеціаліста Інформаційно- консультаційного центру.
Виконання індивідуальних цілей, задач, плану Регіону.
Березень 2019 Переведена на посаду Фахівець 2 категорії Відділу продажів Продуктів.
Виконання плану та поставлених задач.
Робота з кредитним портфелем банку. Залучення ФОП , ВІП клієнтів, робота з державними установами . Презентація продуктів банку .
З результатами роботи отримала нагороду Кращий Працівник банку 2018 році. Подорож в Дісней Ленд.
Лютий 2020 Переведена на посаду Регіонального Керівника з розвитку та продажів мережі Дистрибуції Відділу продажів продуктів.

Контроль роботи підрозділу . 25 відділень Південого Регіону ( Миколаївська, Херсонська , Одеська області). Доведення планів та виконання обсягів продажів. Реалізація цілей та функцій Підрозділу. Участь у формуванні стратегічного та тактичного планів розвитку території та компанії в цілому. Внесення пропозицій , щодо підвищення рентабельності роботи Підрозділу. Налагодження взаємовигідних відносин зі стратегічними та новими клієнтами. Збір інформаціі про ситуацію на території та аналіз. Контроль роботи відділу продажу з метою збільшення обсягу продажу та частки ринку компанії у відповідному регіоні.

За результатами роботи нагороджена в номінації Кращі з Кращих та подорож в Стамбул 2020.
Січень 2021 переведена на Посаду Керівника Групи з розвитку та продажів Мережі Дистрибуції Відділу Прямих Продажів Південної Дирекції Блоку Продажі та Дистрибуція .
Контроль роботи підрозділу . Організація та контроль діяльності відділень . Постановка співробітникам чітких завданнь, які відповідають цілям Підрозділу Координаці діяльності Підрозділу, забезпечення взаємозамінності працівників. Аналіз ходу виконання поставлених завдань

Начальник операційно-касового відділу

from 09.2011 to 04.2012 (7 months)
ТОВ Мегаполіс- Україна, Николаев (Роздрібна торгівля)

Робота в торговій мережі з продажу тютюнових виробів . Контроль роботи відділу забезпечення . Робота з видатковими накладними, робота з касою, контроль наявності продукції , перевірка складських накладних .Логістика , замовлення продукції, контроль залишків.
Причина звільнення: Скорочення штату

Менеджер по роботі з фізичними особами

from 08.2010 to 06.2011 (10 months)
ВАТ КБ Надра, Николаев (Фінанси, банки, страхування)

Робота з фізичними особами. Якісна робота з кредитним портфелем. Видача договорів іпотеки, автокредитування , оформлення депозитних договорів. Залучення ФОП для роботи з банком. Оформлення зарплатних проектів. Індивідуальний підхід до клієнта.
Причина звільнення : Нестабільність компанії, неможливість кар’єрного зросту

Провідний спеціаліст

from 12.2007 to 08.2010 (2 years 8 months)
АТ Альфа Банк, Николаев (Фінанси, банки, страхування)

Продаж банківських продуктів, виконання поставлених цілей та задач, укладання договорів кредитування , укладання договорів страхування. Залучення клієнтів, Виявлення потреб клієнта, презентація продуктів, властивість вигоди продуктів, постпродажна консультація. Продаж кредитних , дебетових карт банка. Високі показники ефективності продажів. Отримання високих премій за результатами роботи. Робота в ефективній команді , досягнення виконання всіх цілей і планів на рівні Регіону.
Причина звільнення : Реорганізація банку

Education

Миколаївський Національний Аграрний Університет

Економічний, Миколаїв
Higher, from 2013 to 2018 (5 years)

Диплом магістра , кваліфікація Магістр , спеціальність бухгалтерський облік та аудит, кваліфікація Магістр з бухгалтерського обліку та аудиту

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: