Іван
Шеф-бариста, керуючий кав'ярнею, 20 000 UAH
- Employment:
- Full-time, part-time.
- Age:
- 33 years
- City of residence:
- Kyiv
- Ready to work:
- Odesa
Contact information
The job seeker has entered a phone number , email and Instagram.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/8729210
Work experience
Керуючий кав'ярнею
from 02.2023 to now
(1 year 3 months)
Pro.Espresso, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Керування всіма процнсами в роботі кав'ярні. Власна обсмажка, створення атмосфери гостинності і топ-команди однодумців.
Власник кав'ярні
from 12.2022 to now
(1 year 5 months)
Universum coffee, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття власної кав'ярні формату to go в центрі Києва.
Бариста
from 07.2022 to 02.2023
(7 months)
Takava, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Робота Бариста в одній з найкращих кав'ярень країни. Досвід роботи з найкращим обладнанням і продуктом
Співзасновник, шеф-бариста
from 09.2021 to 06.2022
(9 months)
Golden cup coffee, Слов'янськ (Готельно-ресторанний бізнес)
[
Відкриття власного закладу, кав'ярні третьої хвилі, у партнерстві з інвестором. Обов'язки: розробка концепції; проектування приміщення і барної зони; розробка меню; підбір і навчання персоналу; робота безпосередньо за баром; робота з постачальниками та ін.
Кав'ярня відкрилась наприкінці листопаду 2021, і за короткий термін до 24 лютого стала культовою для міста. В меню: класика, альтернатива (v-60, aeropress, clever), церемоніальна матча, авторські коктейлі.
Шеф-Бариста
from 03.2020 to 04.2021
(1 year 1 month)
Urban cup coffee, Лубни (Готельно-ресторанний бізнес)
[
Взяв участь у відкритті кав'ярні третьої хвилі в місті Лубни, Полтавської обл. В обов'язки, окрім роботи безпосередньо за баром і приготуванням напоїв, входило: навчання персоналу стандартам нашої роботи; обсмажка зерна на власному ростері, який знаходився безпосередньо в кав'ярні; закупка; розробка меню та сезонних напоїв.
Бар-менеджер
from 04.2017 to 03.2020
(2 years 11 months)
"Лубенська слобода", Лубни (Готельно-ресторанний бізнес)
Керування роботою барів ресторану, бістро і спа-зони. Підбор і навчання команди. Створення рецептур авторських настоянок. Оновлення винної та коктейльної карт.
Бармен
from 02.2016 to 03.2017
(1 year 1 month)
Buffalino, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Більш глибоке знайомство зі світом міксології. Приготування напоїв згідно з рецептурами і стандартами закладу.
Education
Донецький національний університет
Облік та аудит, Донецьк
Higher, from 2016 to 2021 (5 years)
Отримана освіта дозволяє аналізувати і прораховувати робочі моменти
Knowledge and skills
Language proficiencies
- Ukrainian — fluent
- Russian — fluent
- English — average
Additional information
Привіт! Мене звати Іван і я люблю каву. Любов через прийняття, повагу і глибоке розуміння індустрії, продукту, його шляху.
Кава дозволяє мені реалізовувати і пізнавати себе на багатьох рівнях. Об'єднати професійні навички і внутрішні моральні цінності.
Що хочу? Працювати в команді наповнених людей. Робочий день повинен заряджати енергією, а не висмоктувати її. Працювати з найкращим продуктом. Мати змогу балансувати між особистим розвитком і робочими задачами.
Що можу запропонувати? Керування всіма операційними процесами діючого бізнесу або допомога в створенні нового простору.
Шукаю роботу в зв'язку з переїздом в Одесу. Маю змогу розпочати співпрацю найближчим часом.
More resumes of this candidate
Similar candidates
Управляючий, директор (ресторан, кафе, паб, street food, dark kitchen)
Odesa, Kyiv
,
more 2 cities
Керуючий рестораном, баром, бар-менеджер
Odesa, Kyiv, Lviv
Провідний консультант, менеджер проєктів, керуючий мережею ресторанів, кафе (ресторанний консалтинг)
Odesa, Vinnytsia
,
more 8 cities
Руководитель отдела снабжения, директор, заместитель директора, начальник
45000 UAH, Odesa
Бар-менеджер, шеф-бармен
Odesa