• PRO

Антон

Шеф-кухар, 100 000 UAH

Considering positions:
Шеф-кухар, Директор підприємства, Торговий представник, Фахівець з закупівель, Адміністратор ресторану, Менеджер з продажу, Завідувач виробництва, Менеджер з якості, Спеціаліст служби безпеки, Водій
Employment type:
full-time, part-time
Age:
26 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Cherkasy, Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Су-шеф

from 06.2025 to now (2 months)
Sobi Сlub, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

•Керування персоналом від 30 осіб
• Організація та контроль робочого процесу на кухні
• Смачно та швидко готувати
• Контроль чистоти, зберігання продуктів
• Формування заявок на закупівлю продуктів
• Оформлення необхідної документації
• Участь у розробці нового меню, сезонних страв, пропозицій від шефа, технологічних карт
•Обслуговування 1200 посадкових місць

Шеф-кухар

from 07.2024 to now (1 year 1 month)
Арт Кристал, Миронівка (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація вивчення попиту споживачів з метою забезпечення різноманітного асортименту страв, кулінарних виробів.
Складання заявок на необхідні продовольчі товари, напівфабрикати, сировину, забезпечення своєчасного їх отримання зі складу, контроль термінів, асортименту, кількості і якості їх надходження і реалізації.
Здійснення постійного контролю за технологією виготовляння їжі, нормами
закладання сировини та додержанням
санітарних правил.
Управління персоналом кухні, планування робочого часу, розподілу та
контролю завдань.
Організації виробничого процесу кухні.
Планування замовлень продукції відповідно до технологічних карт та поточних замовлень у ресторані
Розробка меню та технологічних карт.
Контроль якості приготування.
Організація робочого процесу на кухні.
Навчання та керування кухарями та
помічниками.


Шеф-кухар сітки Oblako

from 09.2023 to 07.2024 (10 months)
Oblako, Черкаси (Готельно-ресторанний бізнес)

- Розробка технологічного процесу виготовлення нової продукції, меню

- Перевірка та розробка технологічних карт

- Управління процесом постачання , документація/сертифікація

- Навчання кухарів працювати згідно технологічних карт, взаємодія підрозділів

- Контроль дотримання технологічних процесів і експлуатації обладнання

- Контроль якості вхідної сировини та готової

- Контроль дотримання санітарних норм

- Аналіз продажів кулінарної продукції

- Контроль виконання замовлень

- Контроль технічного стану обладнання

Шеф-кухар

from 11.2022 to 08.2023 (9 months)
Stories, Черкаси (Готельно-ресторанний бізнес)

Всі мої функціональні обовʼязки :
-адміністративні завдання
-навчання персонала
-організація роботи
-знання процедур
-взаємодія підрозделів
-тех.стан обладнання
-санітарний стан кухні
-контроль фін.расходів
кухні
-безпека гостей
-безпека співробітників
-контроль якості
продукці
-контроль якості
страви

Кухар

from 04.2021 to 09.2021 (5 months)
STORIES, Черкассы (Готельно-ресторанний бізнес)

Раціонально та ефективно організовувати працю на робочому місці; контроль додержування норм технологічного процесу; не допускати браку в роботі; знати і виконувати вимоги нормативних актів про охорону праці , додержуватись норм ,безпечного ведення робіт усунення недоліків.

Старший кухар

from 09.2020 to 01.2021 (4 months)
Чудо Піч Любава, Черкассы (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування блюд по тех. картці і специфікації замовлення;
Закупка продуктів для роботи;
Приберання робочого місця
Прямі обов'язки :
1. Управління персоналом
2. Розробка меню
3. Управління процесом постачання
4. Забезпечення якості страв
5. Адміністративні завдання

Контрольний майстер

from 09.2019 to 01.2020 (4 months)
ДП ЧАРЗ, Черкассы (Автобізнес та автосервіс)

Організація проведення дефектовки, випробування вузлів і агрегатів на підприємстві: оформлення справ на кожну одиницю продукції, відомостей та протоколів .Співпраця з представниками воєнної прийоми.

Кухар Універсал

from 05.2019 to 09.2019 (4 months)
Solo, Черкассы (Готельно-ресторанний бізнес)

Прожарка м'ясних блюд по тех. картці і специфікації замовлення;
Закупка продуктів для роботи;
Прибирання робочого місця

Старший кухар

from 11.2018 to 05.2019 (6 months)
Бар Лісовий, Черкассы (Готельно-ресторанний бізнес)

Раціонально та ефективно організовувати працю на робочому місці; контроль додержування норм технологічного процесу; не допускати браку в роботі; знати і виконувати вимоги нормативних актів про охорону праці , додержуватись норм ,безпечного ведення робіт усунення недоліків.

Кухар Універсал

from 01.2017 to 11.2018 (1 year 10 months)
Бар Лісовий, Черкассы (Готельно-ресторанний бізнес)

Прожарка м'ясних блюд по тех. картці і специфікації замовлення;
Закупка продуктів для роботи;
Прибирання робочого місця

Education

Східноєвропейський університет

Маркетинг, Черкассы
Higher, from 2018 to 2022 (4 years)

ДНЗ ЧВПУ

Кухар -Кондитер, Черкассы
Specialized secondary, from 2016 to 2018 (2 years)

Additional information

Шукаю стабільну роботу з перспективою розвитку та доходу. Також можу розглянути варіанти з зміною місця проживання.
Користувач ПК та офісною технікою , ,маю водійські права категорії B та автомобіль ,стаж водіння 6 років
Сімейний стан: неодружений
Особисті риси:комунікабельний та не конфліктний , активний ,іниціативний , відповідальний , націленний на результат, людина яка уміє працювати . Рішуче беруся за будь-які проекти і завжди доводжу справи до кінця.

Люблю свою справу — готую з душею і завжди намагаюся зробити страви не просто смачними, а незабутніми. Уважний до деталей, охайний, добре працюю під тиском і швидко знаходжу спільну мову з колегами. Відкритий до нових знань і завжди готовий удосконалюватись.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: