Resume from March 22, 2023 PRO

Володимир

Керуючий, 20 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
64 years
City of residence:
Kharkiv
Ready to work:
Ivano-Frankivsk, Kharkiv, Kyiv, Lviv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Начальник виробництва

from 11.2020 to now (3 years 6 months)
ТДВ "Салтівський хлібзавод", Харків (хлібопекарна)

планування роботи змін і бригад, складська логістика, контроль організації технологічного процессу, звітність

Заступник начальника відділу виробничого моніторингу управління виробничого моніторингу та технологічного контролю

from 06.2020 to 08.2020 (2 months)
ПрАТ «АК «Київводоканал»., Київ (Послуги для населення та бізнесу)

Підготовка реорганізації Управління.

Керівник

from 05.2009 to 05.2020 (11 years)
Комунальне підприємство «Харківводоканал» - Начальник лабораторії санітарно-епідеміологічного контролю якості води м. Харкова., Харків (Послуги для населення та бізнесу)

Організація кадрової роботи, планування, розробка та впровадження корпоративної культури, системи вмотивованості, підбір, організація стажування і адаптація персоналу, тестовий контроль і підвищення кваліфікації, формування кадрового резерву, ротація і оптимізація персоналу, координація, розвиток і вдосконалення системи управління, аналітичні розробки.
Розробка програм для навчального центру підвищення кваліфікації фахівців, організація і проведення внутрішньо - лабораторного контролю, підготовка лабораторії до акредитації, проведення заходів по ліцензуванню окремих видів діяльності, ліцензування лабораторії на право роботи з прекурсорами.
Розробка паспорту лабораторії, настанови з якості, дослідження в області природних та технічних галузях, розробка і вдосконалення стратегії розвитку лабораторії. Виконання науково-практичних робіт на тему альтернативних засобів знезараження питної води, дослідження ефективності дії коагулянту на основі діоксину титану у стандартних і надкритичних умовах водо підготовки. Маю друковані статті в спеціалізованому журналі «Водозабезпечення і водовідведення».
2010 – 2012 рр. – постійний член Лабораторної Ради при Мінрегіоні України, неодноразово приймав участь у робочих засіданнях асоціації «Укрводоканалекологія» та асоціації «Питна вода України», робив доповіді з актуальних питань, працював у складі експертних комісій.
Підготовка матеріалів і аналітичних викладок у державні органи місцевого самоврядування, профільне міністерство. Листування зі сторонніми організаціями та установами, підготовка інформації за заявами фізичних та юридичних осіб.

Директор філії

from 06.2006 to 05.2009 (2 years 11 months)
«Євроекспрес-пошта», м. Лозова Харківської обл. (Транспорт, логістика)

Організація перевезень вантажів, , розвиток мережі, логістичний сервіс; планування, звітність, контроль ведення бухгалтерського обліку, аналіз діяльності, розвиток системи експедиторських послуг, розробка і проведення заходів по підвищенню ефективності маркетингової стратегії, впровадження маркетингових програм, створення та залучення до схем розвитку нових стандартів обслуговування, проведення цільових рекламних кампаній. Формування і оптимізація кадрового складу філії, організація проведення навчання, майстер-класів, конкурс «кращий по професії».

ФОП

from 04.2002 to 12.2008 (6 years 8 months)
Приватний підприємець, Харків (комплексна торгівельна діяльність і сервісне обслуговування.)

комплексна торгівельна діяльність і сервісне обслуговування, посередництво в сферах рекламної та видавничої діяльності, підготовка та участь у тендерних торгах, виставках.

Заступник директора

from 09.2000 to 03.2002 (1 year 6 months)
Спільне Українсько-Російське підприємство «Галеас»., Харків (Оптова та роздрібна торгівля.)

Загальне керівництво, організація підбору персоналу для оптової та роздрібної торгівлі, ведення переговорів, укладення контрактів, організація та підготовка тематичних семінарів, виставок. Робота з персоналом, управління персоналом, розробка посадових інструкцій. Документообіг, планування, звітніть. Ділове листування. Реорганізація торгово-закупівельної діяльності, організація та проведення заходів щодо стабілізації господарської діяльності підприємства.

Заступник начальника комерційного відділу

from 05.1996 to 11.1998 (2 years 6 months)
ТОВ ФПК «ІТЕЛ-Фіомед», МСНП "Еввіва", Харків (Оптова та роздрібна торгівля.)

Аналіз ринку збуту, закупівля та сервісне обслуговування приладів і обладнання, розширення мережі оптової торгівлі.
Організація фінансово-господарської діяльності, підбір, оптимізація і ротація персоналу, організація проведення маркетингових заходів організації.

Госпітальний епідеміолог

from 07.1990 to 11.1996 (6 years 4 months)
Пологовий будинок № 3, Харків (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Організація протиепідемічних заходів, навчання персоналу по розділу особливо небезпечних інфекцій. Розслідування випадків внутрішньолікарняних захворювань таке інше.

Лікар з гігієни праці.

from 09.1986 to 04.1990 (3 years 7 months)
Санітарно-епідеміологічна станція, Харків (Санітарний нагляд)

Попереджувальний та поточний санітарний нагляд умов праці на підприємствах м.Харкова.

Education

Харківський медичний інститут - 1986 рік

Основна спеціальність - гігієна, санітарія, епідеміологія., Харків
Higher, from 1980 to 1986 (5 years 9 months)

Knowledge and skills

Користувач ПК Керую автотранспортом категорії «В» і «С»

Language proficiencies

English — average

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates