Resume from March 22, 2023

Володимир

Адміністратор, 20 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
64 years
City of residence:
Kharkiv
Ready to work:
Ivano-Frankivsk, Kharkiv, Kremenchuk, Lviv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Knowledge and skills

Користувач ПК Керую автотранспортом категорії «В» і «С»

Additional information






Освіта: Вища медична (Харківський медичний інститут - 1986 рік.)
Кваліфікація: Основна спеціальність - гігієна, санітарія, епідеміологія, стаж роботи в даній спеціальності - 10 років 2 місяці.
Досвід роботи:
З червня по серпень 2020 року – заступник начальника відділу виробничого моніторингу управління виробничого моніторингу та технологічного контролю ПрАТ «АК «Київводоканал».
З травня 2009 по травень 2020 – Комунальне підприємство «Харківводоканал» - Начальник лабораторії санітарно-епідеміологічного контролю якості води м. Харкова.
Організація кадрової роботи, планування, розробка та впровадження корпоративної культури, системи вмотивованості, підбір, організація стажування і адаптація персоналу, тестовий контроль і підвищення кваліфікації, формування кадрового резерву, ротація і оптимізація персоналу, координація, розвиток і вдосконалення системи управління, аналітичні розробки.
Розробка програм для навчального центру підвищення кваліфікації фахівців, організація і проведення внутрішньо - лабораторного контролю, підготовка лабораторії до акредитації, проведення заходів по ліцензуванню окремих видів діяльності, ліцензування лабораторії на право роботи з прекурсорами.
Розробка паспорту лабораторії, настанови з якості, дослідження в області природних та технічних галузях, розробка і вдосконалення стратегії розвитку лабораторії. Виконання науково-практичних робіт на тему альтернативних засобів знезараження питної води, дослідження ефективності дії коагулянту на основі діоксину титану у стандартних і надкритичних умовах водопідготовки. Маю друковані статті в спеціалізованому журналі «Водозабезпечення і водовідведення».
2010 – 2012 рр. – постійний член Лабораторної Ради при Мінрегіоні України, неодноразово приймав участь у робочих засіданнях асоціації «Укрводоканалекологія» та асоціації «Питна вода України», робив доповіді з актуальних питань, працював у складі експертних комісій.
Підготовка матеріалів і аналітичних викладок у державні органи місцевого самоврядування, профільне міністерство. Листування зі сторонніми організаціями та установами, підготовка інформації за заявами фізичних та юридичних осіб.
З 2006 по 2009 - Директор філії «Євроекспрес-пошта» м. Лозова Харківської обл.
Організація перевезень вантажів, , розвиток мережі, логістичний сервіс; планування, звітність, контроль ведення бухгалтерського обліку, аналіз діяльності, розвиток системи експедиторських послуг, розробка і проведення заходів по підвищенню ефективності маркетингової стратегії, впровадження маркетингових програм, створення та залучення до схем розвитку нових стандартів обслуговування, проведення цільових рекламних кампаній. Формування і оптимізація кадрового складу філії, організація проведення навчання, майстер-класів, конкурс «кращий по професії».
З 2002 по 2008 – приватний підприємець - комплексна торгівельна діяльність і сервісне обслуговування, посередництво в сферах рекламної та видавничої діяльності, підготовка та участь у тендерних торгах, виставках.
З вересня 2000-2002 - заступник директора Спільного Українсько-Російського підприємства «Галеас». Загальне керівництво, організація підбору персоналу для оптової та роздрібної торгівлі, ведення переговорів, укладення контрактів, організація та підготовка тематичних семінарів, виставок. Робота з персоналом, управління персоналом, розробка посадових інструкцій. Документообіг, планування, звітність. Ділове листування.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: