Resume from April 16, 2024

Artem

Junior Web-Developer

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
22 years
City:
Odesa

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, address and LinkedIn.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Education

It Step University

Software development, Одеса
Unfinished higher, from 2019 to 2021 (2 years)

Additional education and certificates

Hillel Front-end basic

2021, 3 months

Hillel Front-end Pro

2022, 6 months

Knowledge and skills

CSS HTML JavaScript Adobe Photoshop Git SASS SQL React C++ C# ООП MongoDB Adobe Illustrator Webpack GitHub TypeScript Redux SolidWorks Design Patterns Firebase Next.js Tailwind CSS Node(Fastify) Пунктуальність Комунікабельність Продаж продовольчих товарів Здатність до навчання Знання стандартів обслуговування Відповідальність Стресостійкість Уважність

Language proficiencies

  • English — advanced
  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent

Additional information

Привіт! Я новачок у Front-end розробці і вважаю, що мені цікаво навчатися та здобувати нові навички. Я готовий докласти максимум зусиль, щоб досягти в цьому успіху, і дуже хочу стати частиною дружньої команди професіоналів, чиї вміння та ідеї в комплексі з досвідом роботи допоможуть мені досягти поставлених цілей, а також можуть дати шанс досягти нових висот.
Незважаючи на те, що я молодий і трохи недосвідчений, я дуже мотивований і маю досить хороші навички вирішення проблем, а також добре розумію економіку, бізнес-процеси та сам маркетинг.

Я шукаю довгострокових професійних відносин з компанією, де я мав би можливість практикувати свої навички. Для мене важливо мати простір для зростання та можливість навчатися у досвідчених спеціалістів

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: