Resume from February 15, 2023 File

Світлана

Архітектор, дизайнер

Age:
43 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Іванова Світлана Миколаївна
Україна, м. Київ
Телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section)
[open contact info](look above in the "contact info" section),
професійна сторінка в Instagram [open contact info](look above in the "contact info" section)

Кваліфікації
16 років в професії за фахом, з них 6 років досвіду роботи в проектних компаніях, 10 років досвіду роботи в форматі «фріланс». За цей період отримала досвід в: проектуванні приватних житлових будинків (ескізні, робочі проекти); проекти реконструкції приватних будинків та громадських споруд (прибудови вхідних зон, споруд зі сходами, реконструкція фасадів); виготовленні проектів з дослідженням та паспортом зовнішнього оздоблення фасадів; авторський нагляд за процесом будівництва об’єктів за моїм проектом; ескізні та робочі проекти дизайну інтер’єрів; авторський нагляд за дизайн-проектом (корегування креслень та корегування рішень за місцем, пошук та закупівля матеріалів оздоблення, меблів, аксесуарів, тощо); проектування генпланів з елементами технічного оздоблення та ландшафтного дизайну; досвід співпраці з суміжниками з КР, ОВ, Е, ВК.
Мета
Отримання вакансії архітектора, дизайнера. Подальший професійний розвиток.

Досвід

з 01.2003 по 25.07.08

з 26.07.08 по
1.09.09

З 2010 року по сьогодні

Архітектор в проектно-будівельній фірмі "Контур-С"
• передпроектні вишукування, роботи над проектним завданням;
• ескізне і детальне проектування;
• розробка робочої документації, робота з пов'язаними особами;

Архітектор в проектно-будівельній фірмі ТОВ "ФАЕТОН"
• передпроектні вишукування;
• ескізне і детальне проектування;
• розробка робочої документації, робота з субпідрядниками;

Архітектор, дизайнер інтер’єрів, ландшафтний дизайнер - фріланс. Розробка ескізної, робочої документації, 3д моделювання в Archicad, робота з субпідрядниками, авторський нагляд.

Маю досвід в: проектуванні приватних житлових будинків, релігійних організацій (церкви); дизайні/переплануванні житлових та громадських інтер’єрів; реконструкції будівель житлового фонду (будинки, квартири); внутрішньої та зовнішньої реконструкції споруд громадського призначення, відновленні зовнішнього оздоблення пам’яток архітектури в м. Харків.

Освіта

1997 - 2003
Харківський державний технічний університет будівництва та архітектури; спеціальність - архітектура будівель і споруд; спеціалізація – реконструкція, реставрація архітектурних об'єктів.

Особисті дані
Народилась 29 травня 1980 року, одружена, маю дітей.

Професійні навички
1. концептуальне проектування і тривимірне моделювання
2. розробка робочої документації
3. робота з субпідрядниками, ведення авторського нагляду
4. впевнений користувач ПК (знання ArchiCAD, AutoCAD, Adobe Photoshop, Word, навчання 3DMAX); готовність до навчання софту
5. Англійська – базовий рівень

Маю особисте портфоліо за посиланням
https://photos.google.com/share/AF1QipMqdaEQhbS_L8gCppD6h5VCPrADkj6U_Azo3QGd7f3JxHYphqygIsxbIhIsRlwmiA?key=TFgzWUFyNV9DZWVvOWRRSWJGR0ktZG5BUVJiTy1n

https://photos.google.com/share/AF1QipPwoU4MBDqnAoTzuEHBnsoq3cFxp0QtKxL376Wtkdrt8rS7WrTiWGT-W5kU80Wz4g?key=UUp4WWNsVEdFZkd0MDc1MmNDSXM5UEl5b2RweDJB

Подальше читання
Диплом першого ступеня архітектора-бакалавра за проект: «реконструкція дачі академіка архітектури А.М. Бекетова в Алушті» на XI оглядовому конкурсі в Дніпропетровську; нагородження дипломом першого ступеня архітектора за проект: «концепція музея-заповідника «Осинівка» в Чугуєві Харківської області» на XII огляд-конкурс дипломних робіт; диплом за кращий проект «Концепція музею-заповідника «Осинівка» в Чугуєві Харківської області» (на XII-II огляд-конкурсі дипломних робіт - за образність і глибину розробки реальної теми, графічну майстерність.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: