Resume from April 30, 2024 File

Микола

Керуючий рестораном

City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Лебедєв Микола Юрійович

Контактний номер телефону:
[open contact info](look above in the "contact info" section) (Viber, WhatsApp)
Telegram: @SwanNick

e-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)

2023 – …
Бар «Більярдна», Керуючий.
Коктейльний бар, європейська кухня.
Функціональні обов'язки : розробка заходів щодо підвищення рентабельності; розрахунок, планування, оптимізація витрат;
- робота з постачальниками продуктів харчування та напоїв (моніторинг цін, вибір сприятливих умов для роботи закладу, переговори);
- розробка і затвердження нового меню, ціноутворення;
- контроль за ефективною роботою підрозділів закладу: кухні, бару, залу;
- аналіз звітів про фінансову діяльність підприємства (P&L; Cash Flow).

2008 – 2022

ТОВ «Гриліца», Керуючий партнер, кафе-піцерія «Гриліца»
Піца та домашня кухня.
Розробка концепції кафе, контроль проектування та будівництва.
Планування і відкриття нових філій піцерії.
Функціональні обов'язки: - співпраця з державними органами, отримання необхідних дозвільних документів.
- аналіз звітів про фінансову діяльність підприємства (P&L; Cash Flow).
-розробка заходів щодо підвищення рентабельності: розрахунок, планування, оптимізація витрат;
-робота з постачальниками продуктів харчування та напоїв (моніторинг цін, вибір сприятливих умов для роботи закладу, переговори).
- розробка і затвердження нового меню, ціноутворення.
-пошук, підбір і навчання персоналу;
-організація виїзних заходів.
-контроль за ефективною роботою підрозділів закладу: кухні, бару, залу.

2011 – 2016
ФОП «Лебедєв», ТОВ «Триглав Сервис», Керуючий партнер, кафе «Сковорода».
Космополітична кухня.
Функціональні обов'язки : розробка заходів щодо підвищення рентабельності; розрахунок, планування, оптимізація витрат;
- робота з постачальниками продуктів харчування та напоїв (моніторинг цін, вибір сприятливих умов для роботи закладу, переговори);
- розробка і затвердження нового меню, ціноутворення;
-пошук, підбір і навчання персоналу;
- контроль за ефективною роботою підрозділів закладу: кухні, бару, залу;
-організація виїзних заходів.

2003 – 2020
ТОВ «Єгер», Директор, кафе «Від Пуза»
Монгольський гриль, домашні страви.
Участь в розробці концепції, контроль будівництва закладу.
Функціональні обов'язки: розробка заходів щодо підвищення рентабельності; розрахунок, планування, оптимізація витрат;
- робота з постачальниками продуктів харчування та напоїв (моніторинг цін, вибір сприятливих умов для роботи закладу, переговори)
- розробка і затвердження нового меню;
-пошук, підбір і навчання персоналу;
- контроль за ефективною роботою підрозділів ресторану

1998 – 2003

ТОВ «Сан-Торі», Адміністратор, ресторан «Сан-Торі»
Японська та тайська кухня.
Функціональні обов'язки:
-Підбір та навчання персоналу.
складання графіка і контроль робочого часу;
-Контроль за дотриманням стандартів обслуговування гостей;
-Підтримка зв'язку між ресторанними відділами;
-Робота з R-keeper, формування звітів з продаж;
-Врегулювання питань з гостями;

Освіта
1992-1997

Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені І. Сікорського»,
Спеціальність : "Автоматизація технологічних процесів і виробництв"

Особисті якості:

Комунікабельність, відповідальність, доброзичливість, стресостійкість, робота на результат, відмінне почуття гумору.

Мови: Українська , Російська, Англійська.

Знання комп'ютера:
R keeper ,Windows, Microsoft Office (Word, Excel, Microsoft Outlook)
Інтереси та захоплення:
Спорт, вело та пішохідні прогулянки, книги, подорожі.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: