- PRO
Олексій
Шеф-повар, 55 000 UAH
- Employment type:
- full-time, part-time
- Age:
- 25 years
- City of residence:
- Kyiv
- Ready to work:
- Bukovel, Kyiv
Contact information
The job seeker has entered a phone number , email, address, Facebook and Instagram.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/8889628/
Work experience
Шеф-повар
from 02.2025 to now
(5 months)
Fibonachi, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
«Відкриття ресторану з нуля. Розробка нових авторських позицій у меню.
Підбір та навчання команди професіоналів.»
Шеф-повар
from 01.2023 to 02.2025
(2 years 1 month)
Idealist, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
1.Контроль закупки продукції, контроль якості продукції, прийом продукції, складання заявки продукції
2.участь в проробках нових страв і оптимізація існуючих.
3.Проведення гастрономічних вечерь
4.Навчання персонала кухні
5.Приготування страв згідно технологічних карт та норм
6.Контроль та забезпечення санітарних норм
7.Керування та організація роботи виробництва продукції на інші точки мережі, контроль.
Су-шеф
from 10.2022 to 03.2023
(5 months)
Phoenix, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)
Пророботка нового меню
Контроль качества
Складання тех карт
Взаємодія з постачальниками
Шеф повар
from 10.2020 to 10.2022
(2 years)
Компот, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
• Пророботка нового меню
• Підбір персоналу
• Складання заявок на закупівлю продуктів
• Контроль якості страв, що видаються в зал
•навчання персоналу.
Су-шеф
from 04.2019 to 09.2020
(1 year 5 months)
Компот, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
•Навчання персоналу.
•Складання заявок на закупівлю продуктів
•Контроль якості страв, що видаються в зал
Старший зміни
from 09.2018 to 04.2019
(7 months)
Meydan restoran, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
•Взаємодія з персоналом
• Контроль якості сировини на підприємстві
Кухар
from 05.2017 to 07.2018
(1 year 2 months)
Сушия, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Education
Київське вище професійне училище харчових технологій та рестороного сервісу
Кухар 5 розряду ., Київ
Specialized secondary, from 2017 to 2021 (4 years)
Knowledge and skills
- Організованість
- Здатність до навчання
- Приготування страв
- Приготування гарячих страв
- Приготування холодних страв
- Європейська кухня
- Готування піци
- Українська кухня
- Неконфліктність
- Комунікабельність
- Стресостійкість
- Пакування готової продукції
- Готування на мангалі
Additional information
Шукаю нових викликів у кулінарії — не звик залишатися в зоні комфорту, прагну до кулінарних пригод.
Маю особливий інтерес до української народної кухні. Готовий взяти на себе повну відповідальність за складання меню відповідно до концепції ресторану, підбір персоналу та контроль якості приготування страв.
Активно залучаюсь до розвитку закладу. Маю досвід в організації гастро-вечорів і готовий застосовувати свої навички для створення унікальних гастрономічних вражень.
Similar candidates
-
Су-шеф
60000 UAH, Kyiv -
Шеф-кухар
Kyiv -
Шеф, сушеф, кухар
Kyiv, Cherkasy -
Шеф-кухар
Kyiv, Vinnytsia , more 8 cities -
Шеф-повар
Kyiv -
Шеф-кухар
Kyiv