Александр
Су-шеф
- Age:
- 36 years
- City:
- Kyiv
Contact information
The job seeker has entered a phone number , email and Instagram.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/8911277
Uploaded file
This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.
5 січня 1988 року
[
[
Інстаграм: [
Освіта незакінчена вища
Навчався у «Європейський Університет»
Спеціальність «Інформаційні управляючі системи та технології»
Грудень 2019-теперішній час
Ресторан «Normal Art»
«Дніпровська Рів’єра»
Су-шеф
Контроль якості та видача страв
Контроль залишків продуктів
Замовлення продуктів, контроль їх зберігання
Контроль залишку заготовок, заготовки
Проведення переобліків
Організація роботи команди
Навчання співробітників
Допомога в написанні меню та технологічних карт
Контроль технологічних карт
Пошук та робота з постачальниками
Моніторинг ринку закупівель
Червень 2020-липень 2020
Піцерія «Pie Spot»
Кухар (виходив для навчання, бо продукт який робить Сьомін дійсно крутий)
Заготовчий процес
Робота з тістом
Серпень 2019-вересень 2019
Ресторан «100 років тому вперед»
Кухар (виходив також для саморозвитку)
Заготовчий процес
Приготування страв
Вересень 2018-грудень 2019
Ресторан «Стейкхаус»
Ресторан «Риба у вогні»
М’ясник
Прийом, обробка, переробка м’ясної та рибної продукції
Сухе визрівання м’яса та подальша його обробка та переробка
Робота з техкартами
Приготування напівфабрикатів
Контроль залишків та замовлення продукції
Участь у переобліках
Кухар гарячого процесу
Приготування страв та видача їх в зал
Приготування та контроль заготовок
Робота на хоспері
Робота з техкартами
Проведення переобліків
Участь у семінарах по НАССР
Рекомендації стосовно моєї роботи можуть надати:
1. Олександр Фісунов — шеф-кухар ресторанів Normal Art», «Дніпровська Рів’єра», «Ghost»: [
2. Олег Старун — шеф-кухар ресторану «Стейкхаус»: [
3. Костянтин Лайпако — шеф-м’ясник ресторану «Стейкхаус»: [
4. Ольга Грінчук— шеф-кухар «Pie Spot»: [
5. В’ячеслав Лушпай — су-шеф ресторану «Стейкхаус»: [
Similar candidates
Завпроизводством, су-шеф
20000 UAH, Kyiv
Шеф-кухар, технолог
Kyiv
Хатня робітниця, кухар (вахта)
40000 UAH, Kyiv
Кухар
Kyiv
Шеф-кухар
Kyiv
Шеф-повар
Kyiv