Resume from April 24, 2024 PRO

Personal information hidden

This job seeker decided to hide his personal information and contact info, but you can send a message to him or suggest a job to him.

This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/8987839

Бухгалтер, менеджер

Employment:
Full-time.
City:
Kalush

Contact information

This job seeker has hidden his personal information, but you can send him a message or suggest a job to him if you open his contact info.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Бухгалтер

from 03.2023 to now (1 year 2 months)
Консалтинг, бухгалтерія, аудит

Бухгалтер. Виконую обов’язки бухгалтера щодо забезпечення правильності внесення та відображення в програмах 1С 7,7 та 1С 8 версіях банківських виписок, зарплатних виплат, контролюю та опрацьовую всі платежі в національній та іноземній валюті, а також всі надходження товарів та послуг, включаючи імпорті операції, звірку з контрагентами та контроль сплат і надходжень документів. Також у виробничому процесі щодо імпорту у мій функціонал включено контроль калькуляцій та декларування продукції за сертифікатом ЄВРО1, у виробничому процесі аналізую калькуляції з актами реалізації. Працюю в програмі Медок та сервісі Вчасно.

Головний економіст

from 02.2020 to 04.2023 (3 years 2 months)
АТ Райффайзен Банк, Калуш (Фінанси, банки, страхування)

Провідний менеджер з роздрібного бізнесу Центрального Калуського відділення Райффайзен Банку(01.12.2022 по 30.04.2023). В мої обов’язки входить: залучення клієнтів, продаж та обслуговування депозитів, продаж без заставних кредитів та їх обслуговування, обслуговування карткових та поточних рахунків, залучення на обслуговування клієнтів-юридичних осіб, інкасування чеків, робота з векселями, виконання касових операцій, робота з грошовими переказами, виконання валютних операцій, операцій з нерезидентами, валютний контроль в межах наданих повноважень, здійснення фінансового моніторингу, тощо.
Головний економіст-касир Центрального Калуського відділення Райффайзен Банку (09 серпня 2021 р. по 01 грудня 2022 р.)
До моїх обов’язків входить комплексне банківське обслуговування діючих клієнтів фізичних та юридичних осіб, залучення нових клієнтів, контроль за дотриманням планових показників діяльності, супровід касових операцій .

Аналітик

from 03.2018 to 02.2020 (1 year 11 months)
ГУ ДПС в Івано-Франківській області, Івано-Франківськ (планування контрольно-перевірочної роботи головного управління державної податкової служби у Івано-Франківській області)

відбір ризикових платників податків та включення їх до плану-графіку проведення планових, позапланових та фактичних документальних перевірок, схематичне відображення даних діяльності, аналіз вже проведених перевірок, контроль сплати за результатами актів перевірок, судовий супровід актів, по яких є заперечення, аналіз поданої звітності та сплат в розрізі податків, робота у системі податковий блок

Приватний підприємець

from 05.2009 to 03.2018 (8 years 10 months)
самозайнята особа, Калуш (Адміністратор торгового закладу)

До моїх обов’язків входило підбір працівників, стажування, ведення бухгалтерського та податкового обліку, подання звітності по господарській роботі та виконання завдань керівника.

Бухгалтер

from 06.2002 to 05.2009 (6 years 11 months)
ВАТ ОРІАНА, Калуш (Бухгалтер, заступник головного бухгалтера)

Прийнята на роботу помічником бухгалтера, офіс-менеджером. Через рік працювала головним бухгалтером ТОВ «Технопласт», заступником головного бухгалтера ВАТ «Оріана». До моїх обов’язків входило інвентаризація ТМЦ та основних фондів, нарахування заробітної плати, вела роботу у архіві, проводила звірки з контрагентами та вела первинну документацію по виписці накладних на реалізацію готової продукції.

Education

ЛДАУ (Львівський державний аграрний університет)

Менеджмент організацій, Львів
Higher, from 1997 to 2002 (5 years)

кваліфікація – спеціаліст, менеджер зовнішньоекономічної діяльності. Під час навчання отримала третє місце на конкурсі дипломних робіт серед бакалаврів, який проводився ректором університету ім.. І.Франка, отримала диплом з відзнакою.

Additional information

Вмію водити автомобіль, є водійські права. Впевнений користувач пакету MS Office, працюю з великими об’ємами інформації, комунікабельність. Вмію слухати і швидко вчусь, йду на компроміси. Люблю аналітичну роботу та спілкування з людьми. До роботи ставлюся максимально відповідально. Хочу працювати в дружньому колективі та мати можливість кар’єрного росту.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: