Resume from March 20, 2024

Даніїл

Продавець, менеджер, 25 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
22 years
City:
Dnipro

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Менеджер з продажу

from 06.2023 to 08.2023 (2 months)
Step Work, Дніпро (Роздрібна торгівля)

На цьому місці роботи я працював менеджером з продажу, у моїх обов'язках було продзвон клієнтів, виявлення їх потреб, презентація товарів, та продаж, за потреби опрацьовував заперечення та питання клієнтів. Також займався оформленням доставки поштою або кур'єром.
Підсумково, на цій посаді, я покращив свої комунікативні навички та вміння якісно продавати, працювати із запереченнями та досягати лояльності будь-яких клієнтів, та працювати з компьютерними програмами.

Фахівець-оператор

from 09.2021 to 03.2022 (6 months)
Нова пошта, ТОВ, Дніпро (Транспорт, логістика)

На посаді фахівця-оператора я підвищив рівень соціальної коммунікації та розвинув навичку багатозадачності працюючи з клієнтами, з комп'ютером, з документами та на складі. Легко знаходжу спільну мову з клієнтами та відповідно відношусь до надання необхідних послуг.

Збиральник комплектувальник

from 05.2021 to 08.2021 (3 months)
Stemax, Дніпро (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

На цій посаді я навчився добре працювати в складських приміщеннях, працювати з накладними, швидко реагувати на запити клієнтів та дотримуватись точних норм в роботі, а також працювати з фізичними навантаженнями.

Knowledge and skills

Дизайн сайтів Активний продаж Користувач ПК Орієнтація на результат Ведення телефонних переговорів Телефонний продаж Креативність Пунктуальність Уміння швидко засвоювати нову інформацію Грамотна усна та письмова мова Швидкий набір тексту Працьовитість

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • English — average

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: