• PRO

Олексій

Шеф-кухар (розробка меню)

Employment type:
part-time
Age:
34 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Cherkasy, Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Шеф кухар

from 03.2024 to 11.2024 (8 months)
Липа, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

1)написання технологічних карт
2)контроль закупки продукції, контроль якості продукції, прийом продукції, складання заявки продукції
3)складання меню
4)проробки нових страв і оптимізація існуючих
5)навчання персонала кухні
6)приготування страв згідно технологічних карт та норм
7)контроль та забезпечення санітарних норм
8)управління персоналом

Шеф-кухар

from 01.2023 to 10.2024 (1 year 9 months)
Однодумці Бар, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

1)відкриття кухні
2)написання технологічних карт
3)контроль закупки продукції, контроль якості продукції, прийом продукції, складання заявки продукції
4)складання меню
5)проробки нових страв і оптимізація існуючих
6)навчання персонала кухні
7)приготування страв згідно технологічних карт та норм
8)контроль та забезпечення санітарних норм

Су-шеф/шеф кухар

from 11.2020 to 11.2022 (2 years)
Idealist coffee, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

1)відкриття кухні
2)написання технологічних карт
3)контроль закупки продукції, контроль якості продукції, прийом продукції, складання заявки продукції
4)складання меню
5)участь в проробках нових страв і оптимізація існуючих з бренд шефом
6)навчання персонала кухні
7)приготування страв згідно технологічних карт та норм
8)контроль та забезпечення санітарних норм
9)керування та організація роботи виробництва продукції на інші точки мережі, контроль.

Шеф кухар

from 02.2020 to 09.2020 (7 months)
RoseMary, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

1)відкриття кухні
2)написання технологічних карт
3)контроль закупки продукції, контроль якості продукції, прийом продукції, складання заявки продукції
4)складання меню
5)пропрацювання страв і оптимізація існуючих
6)навчання персонала кухні
7)приготування страв згідно технологічних карт та норм
8)контроль та забезпечення санітарних норм

Шеф-кондитер

from 11.2018 to 01.2020 (1 year 2 months)
Царь буфет/coffee point/food factory, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

1)відкриття кухні
2)написання технологічних карт
3)контроль закупки продукції, контроль якості продукції, прийом продукції, складання заявки продукції
4)складання меню
5)пропрацювання випічки і десертів
6)навчання персонала кондитерського цеху
7)приготування випічки і десертів згідно технологічних карт та норм
8)контроль та забезпечення санітарних норм
7)вміння екстренно приймати рішення

Шеф-кухар

from 04.2018 to 11.2018 (7 months)
Sara v sari, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

1)відкриття кухні
2)написання технологічних карт
3)контроль закупки продукції, контроль якості продукції, прийом продукції, складання заявки продукції
4)складання меню
5)пропрацювання страв і оптимізація існуючих
6)навчання персонала кухні
7)приготування страв згідно технологічних карт та норм
8)контроль та забезпечення санітарних норм
9)вміння екстренно приймати рішення

Кухар/шеф-кухар

from 08.2015 to 04.2018 (2 years 8 months)
Urban Wok cafe, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

1)відкриття кухні
2)написання технологічних карт
3)контроль закупки продукції, контроль якості продукції, прийом продукції, складання заявки продукції
4)складання меню
5)пропрацювання страв і оптимізація існуючих
6)навчання персонала кухні
7)приготування страв згідно технологічних карт та норм
8)контроль та забезпечення санітарних норм
9)організація та курування виїзних заходів(типу фестивалів, зустрічей)

Education

Європейський Університет

Економіки та менеджменту/Менеджмент, Київ
Unfinished higher, from 2009 to 2013 (4 years)

КВПУВТ

Кухар судновий, Київ
Specialized secondary, from 2006 to 2009 (3 years)

Additional information

Мене звати Олексій, на кухні працюю понад 16 років, із яких 8 на керівних посадах(су-шеф, шеф-кухар), є досвід роботи з паназіатською, індійською, європейською, італійською кухнями.
Зможу розробити нове меню, або зробити Ваше меню більш смачнішим та привабливим, виправити тк та налаштувати роботу кухні. Є досвід відкриття закладів з нуля.
За більш детальною інформацією прошу звертатись за моїм номером телефону.
Приклад моєї роботи:
Бар Однодумці
https://odnodumtsi.choiceqr.com/section:menu
Кав'ярня Гейзер
https://coffee-geizer.choiceqr.com/section:menyu
Бар Chill House(м. Рокитне, Київська область)
https://oddmenu.com/uk/p/chill-house-01
Кавʼярня «Соня»(м. Одеса)
https://sonia.ps.me/
Кафе Липа
https://lypa.choiceqr.com/section:menyu

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: