Resume from May 11, 2024

Поліна

Інженер, хімік, технолог

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
25 years
City:
Lutsk

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Iнженер-хiмiк-технолог

from 03.2021 to 05.2022 (1 year 2 months)
АГАТ, Мiнськ (Металургійна промисловість, металообробка)

Працювала по спецiальностi технологiя електрохiмiчних виробiв вiдразу пiсля закiнчення навчання. Оформляла, коригувала технологічні процеси на деталі та на матеріали. Паралельно займалася проведенням хімічних аналізів ванн електрохімічної обробки; списуванням дорогоцінних металів у складі радіоелектронних виробів і консультувала та брала активну участь у створенні очисних споруд на гальванічній ділянці.

Стажер молодшого наукового співробітника

from 01.2019 to 01.2021 (2 years)
Бiлоруський державний технологiчний унiверситет, Мiнськ (Хімічна промисловість, фармацевтика)

Працювала пiд час отримання вищої освiти по спецiальностi технологiя електрохiмiчних виробiв. Своїм досягненням на цій посаді вважаю подачу заявки на патент та його видача на електрохімічне полірування титану.

Education

Бiлоруський державний технологiчний унiверситет

Факультет хімії, технології електрохімічних виробництв та матеріалів електронної техніки, Технологія електрохімічних виробництв, Мiнськ
Higher, from 2016 to 2021 (5 years)

Спеціальність заснована на прикладній фізичній хімії, а саме електрохімії. Отримано знання з різних галузей хімії: неорганічної, органічної, аналітичної, колоїдної та багатьох інших. Як основні предмети виступали гальванотехніка, корозія та захист металів, електрохімічний синтез та гідроелектрометалургія, електрохімічне очищення стічних вод та водопідготовка, технологія виробництва друкованих плат та хімічні джерела струму.

Knowledge and skills

MS Excel КОМПАС MS Word Створення ілюстрацій Графічний дизайн Малювання Krita Акторська майстерність Харизматичність Доброзичливість Активність Комунікабельність Енергійність Привітність Чесність Креативність Адаптивність Робота в команді Неконфліктність Творчий підхід Дисциплінованість

Language proficiencies

  • Belorusian — above average
  • Russian — fluent
  • Ukrainian — advanced

Additional information

!Маю тимчасову посвiдку на проживання, вже подалась на дозвіл перед постійною посвідкою!
Під час навчання в університеті на канікулах також підробляла секретаркою, листоношою. У вільний час малюю ілюстрації на папері графічними матеріалами (маркери, кольорові олівці) та деякий час у графічних програмах на графічному планшеті.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: