Resume from February 20, 2024 File

Александр

Керівник

Age:
46 years
City:
Chernihiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Р Е З Ю М Е
Бровко Олександр Іванович

Короткі відомості:
Рік народження : 1977
(Освіта ): вища - економічна
1996 – 2001 р.р. Чернігівський Державний інститут економіки та управління;
Контактний тел. [open contact info](look above in the "contact info" section).
Email: [open contact info](look above in the "contact info" section)

Досвід роботи:
28.02.2000р. – 03.04.2002р. Економіст сектору розрахунково – позичкових операцій відділу бухгалтерського обліку та звітності Чернігівської філії АКБ “Укрсоцбанк”.
Посадові обов’язки – виконував роботу юрисконсульта при юридичному відділі за наступними напрямками: контроль формування пакету документів при відкритті рахунків юридичними особами; проведення претензійно – позовної роботи з позичальниками; оцінка запропонованого в заставу майна; складання договорів застави ; моніторинг заставного майна; робота з Державною виконавчою службою, щодо погашення проблемної заборгованості позичальників; реалізація заставного майна; складання договорів купівлі – продажу заставного майна; робота з страховими компаніями та суб’єктами оціночної діяльності.
04.04.2002р. – Прийнятий на посаду економіста по роботі з заставним майном кредитного відділу АБ “Приватінвест”.
Посадові обов’язки – оцінка запропонованого забезпечення; укладання договорів застави;
04.06.2002р. – Переміщений на посаду старшого економіста кредитно – депозитного відділу АБ “Приватінвест”.
05.02.2003р. – 14.04.2004р. Переведений на посаду керуючого Деснянського відділення АБ “Приватінвест”.
Посадові обов’язки – залучення клієнтів на РКО; укладання договорів на здійснення РКО в електронній системі Клієнт – Банк; впровадження зарплатних проектів; надання кредитів юридичним та фізичним особам як у межах своїх повноважень так і по узгодженню з головним банком; моніторинг наданих кредитів; залучення депозитів юридичних і фізичних осіб; вирішення адміністративно господарських питань відділення та інше.
15.04.2004р. – Прийнятий на посаду Начальника відділу клієнтської політики філії ВАТ КБ “Надра” Чернігівського РУ.
13.10.2004р. - Переведений на посаду радника апарату управління філії ВАТ КБ “Надра” Чернігівського РУ.
Посадові обов’язки – контроль та супровід відкриття мережі відділень філії, вирішення адміністративно господарських питань: виведення об’єктів нерухомого майна з житлового фонду, отримання дозволів на проведення проектно-пошукових робіт, погодження технічних умов, затвердження проектів, контроль за виконанням ремонтно – будівельних робіт, укладання договорів, узгодження питань з органами місцевого самоврядування ( архітектура, управління земельних ресурсів, пожежна безпека, санстанція, охорона праці, міські електромережі, водоканал ) та ін.
14.03.2005р.- 27.03.2006р. - начальник відділення №5 філії ВАТ КБ “Надра” Чернігівського РУ.
04.04.2006р. – 18.10.2006р. – Регіональний представник Райффайзенбанк Україна у м.Чернігів.
Представництво надавало весь спектр банківських послуг юридичним та фізичним особам за винятком розрахунково-касового обслуговування.
01.12.2006р.-01.05.2007р. – Радник Голови Правління ВАТ “Кредобанк”
Посадові обов’язки – контроль та супровід відкриття філії Банку у м.Чернігів отримання дозволів на проведення проектно-пошукових робіт, погодження технічних умов, затвердження проектів, контроль за виконанням ремонтно – будівельних робіт, укладання договорів, узгодження питань з органами місценявого самоврядування ( архітектура, управління земельних ресурсів, пожежна безпека, санстанція, охорона праці, міські електромережі, водоканал ) та ін.
20. 06. 2007р. – 30.08.2008р. начальник відділення №49 Банк “Фінанси та Кредит” ВАТ.
Поточне керівництво підлеглого відділення, вирішення адміністративно господарських питань.
Відділення здійснювало повний спектр банківських послуг юридичним і фізичним особам.
З 01 вересня 2008р. – 13.01.10р. Заступник директора Філії .
З 08.04.2010р. – 01.06.17 р. Підприємницька діяльність: будівництво житлових і нежитлових будівель, діяльність фітнес центрів та салонів краси, роздрібна торгівля косметикою, біоактивними добавками, засобами гігієни та сувенірною продукцією.
З вересня 2017 р. – 12.05.2021р. ТОВ «Теплокомфорт-Чернігів» начальник відділу закупівлі та реалізації. Планування та поточне керування роботи відділу. Пошук нових клієнтів зацікавлених в інженерних мережах. Реалізація, встановлення та поточне обслуговування інженерних мереж ( системи опалення, кондиціювання, вентиляції, водопроводу, дренажу та. ін). Оптова і роздрібна торгівля будматеріалами та госптоварами. Укладання договорів, документальный супровід операцій, моніторинг ринку будівельних матеріалів . Знайомий з системами опалення закритого та відкритого типу, обладнанням, роботою та встановленням твердопаливних котлів тривалого горіння.

Є власне авто, посвідчення водія категорії "В" "С", закордонний паспорт. Готовий до відряджень.

О.І. Бровко

Similar candidates

All similar candidates