Resume from April 10, 2024 PRO

Василь

Керуючий справами

Age:
53 years
City of residence:
Bashtanka
Ready to work:
Bashtanka, Novyi Buh

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

керуючий справами виконавчого апарату районної ради

from 03.2017 to 03.2022 (5 years)
Баштанська районна рада (Державні організації)

Education

Миколаївський сільськогосподарський інститут

Зоотехнія, зооінженер, Миколаїв
Higher, from 1988 to 1993 (5 years)

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent

Additional information

Маю лідерські здібності, здатність оперативно вирішувати проблеми та виконувати поставлені завдання, комунікабельний, пунктуальний, швидко навчаюсь. Можу працювати в команді та очолювати її роботу, працювати з територіальними громадами її мешканцями, проводити роз’яснювальну роботу серед населення.
Був депутатом Баштанської міської ради п’ятого скликання. За активну діяльність та розвиток місцевого самоврядування нагороджений грамотою Баштанської міської ради.
Протягом 12 років на громадських засадах був головою профспілкового комітету Баштанської районної ради, входив до ради профспілок державних службовців району, приймав участь в обласних зборах ради профспілок.
За значний особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування, сумлінне виконання службових обов’язків, активну громадську позицію в 2004, 2008 та 2015 роках, нагороджений Почесною грамотою районної ради.
В 2013 та 2021 роках нагороджений Почесною грамотою обласної ради за утвердження принципів загальнолюдської моралі, ідеалів правди, патріотизму і самовіддану працю в ім’я процвітання Миколаївщини.

More resumes of this candidate