Resume from November 19, 2023

Олеся

Начальник відділу, 35 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
43 years
City:
Kremenchuk

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Начальник відділу

from 10.2005 to now (18 years 8 months)
Підприємство, Кременчук (Металургійна промисловість, металообробка)

планування та контроль виконання закупівель, відстеження залишків матеріалів на підприємстві та своєчасне їх забезпечення, аналітика та логістика закупівель і поставок матеріалів на території України та матеріалів іноземних виробників, підготовка та участь в проведені закупівель на засіданнях Тендерного комітету, ведення переговорів з Постачальниками, оформлення договорів, підготовка звітів по результатам виконання поставок, ведення звітності по своєчасному забезпеченню основного виробництва сировиною та матеріалами, приймання участі в розробці стандартів підприємства та контроль за виконанням умов стандартів підприємства, контроль виконання посадових обов’язків робітників.
цілеспрямована, уважна, відповідальна, комунікабельна, вмію працювати на результат, вмію працювати в команді, енергійна, висока працездатність, вмію швидко приймати відповідальні рішення, аналітичний склад розуму, висока ступінь самоорганізації

Knowledge and skills

Управління персоналом Ведення переговорів Управлінські навички Уміння аналізувати Адаптивність Стратегічне планування

Language proficiencies

English — beginner

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: