- File
Тарас
Керівник виробництва
- Age:
- 32 years
- City:
- Kyiv
Contact information
The job seeker has entered a phone number and email.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/9250430/
Uploaded file
This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.
Дата народження: 06.03.1992;
Електронна пошта: [
Мобільний телефон: [
Освіта:
Національний університет Біоресурсів та природокористування України:
2008р. – 2013р.
Спеціальність: облік та аудит .
Досвід роботи:
«ПІІ МакДональдз ЛТД Юкрейн»
Жовтень 2013 – Серпень 2023
Серпень 2023 – Керуючий франшизою Doner Market в Київській обл.
Займані посади:
• Працівник закладу – жовтень 2013 р
• Механік – квітень 2014 р
• Інструктор з навчання – травень 2017 р
• Начальник дільниці (відділ іновацій та технологій) – червень 2018 р – вересень 2020
• Керівник відділу іновацій та технологій вересень 2020-серпень 2023рік
• 2023 – керівник ресторанів Doner Market Бровари,Березань,Кагарлик,
Сімейний стан: одружений, дитина від 2 року.
Керівник відділу (відділ іновацій та технологій )
Обов’язки:
• Безпека продукції в ресторані згідно з HACCP
• Контроль безпеки продукції в ресторані(терміни зберігання , температура продукції,товарне сусідство, FIFO).
• Прийом доставки та оформлення відповідних документів.
• Догляд за складськими приміщеннями.
• Комунікація із партнерами (логістика, сервісні компанії): планування та контроль доставки замовлень, вирішення спірних питань щодо виконаної роботи, контроль виконання процедур компанії, перевірка виставлених рахунків.
• Аналіз та контроль дотримання KPI працівниками відділу. Навчання і розвиток професійних знань та вмінь працівників.
• Планування продажів
• Робота із бюджетом відділу: аналіз, планування, контроль витрат та дотримання запланованих показників
• Аналіз внутрішніх процесів та їх оптимізація для пришвидшення обслуговування
• Організація та контроль запуску нових продуктів, забезпечення необхідного обладнання.
• Контроль використання коштів на засоби для догляду за чистотою обладнання, згідно бюджету. Виконання KPI
• Вирішення конфліктних ситуацій з клієнтами
• Робота із відгуками клієнтів: аналіз, контроль комунікацій по відгукам. Формування плану для підвищення показників та контроль їх виконання.
• Забезпечення безперервної роботи обладнання в ресторані
• Співпраця з сервісними компаніями, контроль виконання ТО, заповнення відповідних документів
• Вчасне оформлення та відправка рахунків для оплати в фін відділ.
• Ергономіка дільниць
• Підбір нових працівників, контроль процесу навчання та адаптації
•
Досягнення:
• За період 2018-2020рр. допоміг в кар’єрному рості трьом працівникам з посади інструктор з навчання на посаду начальника дільниці та двом - з посади працівник ресторану на інструктор з навчання.
• Відкриття нових ресторанів а саме :організація підбору персоналу, навчання працівників та адміністративних помічників стандартів введення бізнесу компанії.
• Забезпечував контроль стандартів та проводив внутрішні перевірки(фін аудит, безпека їжі, безпека.)
• Забезпечив виконання цілей з фінансового звіту: зменшення відходів, за рахунок створення плану дій, оптимізації процесів на кухні та аналізу списання продукції. Зменшення витрат в PNL в статті
• Зменшення витрат на Ops матеріали шляхом навчанням працівників виконання процедур згідно карт ПТО
• Досягнув виконання високих показників в період карантину з кількістю обслугованих авто на драйві з найменшим часом обслуговування в Києві за рахунок оптимізації процесів на дільниці.
• Розробка та введення процедур по сортуванню сміття (поліетилен, пластик, бумага, фритюр, жир)
Курси та тренінги:
" Помічник директора ресторану", "Прийняття ефективних рішень", "Обов’язки лідера", "Робота з гостями", "Мотивація працівників ", "Використання сильних сторін працівників ", "Харчова безпека на зміні", "Безпека на зміні", "Принципи успішного коучингу ", "Підвищення прибутковості", "Виявлення розривів у продуктивності" "Електробезпека", "Пожежна безпека",
Особисті якості:
Швидко адаптуюсь до змін, завжди цікавлюсь новою інформацію, вивчаю та досліджую методи покращення своєї роботи, маю гарні навички роботи в команді, швидко та легко знаходжу спільну мову із новими людьми, залишаюсь врівноваженим у стресових ситуаціях, завжди готовий взяти на себе роль лідера.
Хобі:
Граю в футбол ,гравець районної команди. Цікавлюсь автомобільним світом.
Верстка сайтів.
Similar candidates
-
Директор виробництва
Kyiv -
Руководитель направления, проекта, начальник участка (НВФ, СПОК, фасад)
50000 UAH, Kyiv -
Зам. генерального директора, директор технический и по производству, консультант
Kyiv, Remote -
Керівник виробництва
100000 UAH, Kyiv -
Керівник підприємства
Kyiv, Dnipro , more 3 cities -
Керівник підприємства, виконавчий директор, інженер
Kyiv