Resume from March 28, 2024 PRO

Игорь

Адміністратор, 22 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
33 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Адміністрація автоломбарду, менеджер автосалону

from 03.2023 to 12.2023 (9 months)
АСГ, Київ (Фінанси, банки, страхування)

- адміністрування лізингово портфелю компанії (щомісячно рента, постійна комунікація з клієнтами, контроль і GPS моніторинг за транспортним парком, технічні питання та юридичні пов'язані з використанням а/т компанії )

- консультації, ведення клієнтів та комплесне оформлення угоди (від прорахунку та підбору лізінгової програми, підготовки документів та повний супровід угоди (сервісний центр, війскомат, нотаріус та ін.)

- технічна підтримка життєдіяльності компанії (комунікація с контрагентами (GPS компанія, Автосервіси, віддалені менеджери, представники по Україні, нотаріуси та менеджери по Україні, інвестори та клієнти, боржники, служба охорони, автосалони партнери, юристи), налагодження та підтримка роботи ip-телефонії, системи GPS моніторингу, зовнішніх рекламних платформ, робота з внутрішіми та зовнішнім документообігом, тощо)

- пряма комунікація з інвесторами, засновниками та директором компанії, представлення інтересів компанії у роботі з третіми особами.

- робота з авто вітриною (відкритий майданчик з автомобілями на продаж) контроль за зовнішнім виглядом, підготовка та ремонт перед продажем, презентація, покази покупцям, безпосередній продаж.

- запуск і реалізація проекту прокату і оренди авто з власного автопарку.

- адміністрування, налагодження та ведення сайту, соціальних мереж компанії, наповнення, робота з вхідними запитами, рекламними платформами...

- вилучення та транспортування автомобілів по Україні, вирішення юридичних питань, доставка авто до Києва.

Адміністратор торгового залу

from 05.2022 to 01.2023 (8 months)
Super Avto, Київ (Автобізнес та автосервіс)

— зустріч гостей та клієнтів, "обробка" потенційних покупців, демонстрація модельного ряду
— комунікація за усіма каналами зв'язку з потенційними клієнтами, інвесторами, контрагентами
— персональне ведення клієнтів, індивідуальна робота з інтересами та запитами клієнтів, підбір автомобілів
— забезпечення роботи торгівельного майданчику та офісу за розкладом (відкриття, підготовка до зустрічі клієнтів, контроль за безпекою та чистотою)
— супровід усіх етапів технічної та документальної підготовка автомобілів та фінальний детейлінг перед виставленням на вітрину
— трансфер автомобілів ( переміщення по території, до клієнта, на заплановані виїзди, фотосесії)
— регламентний огляд та догляд за товарними позиціями на майданчику
— прийняття та видача автомобілів, підготовка та перевірка документального пакету, технологічних деталей
— проведення фотосесій, створення контенту для маркетингових комунікацій та соціальних мереж ( від глянцевих фото до відеообзорів та детальних тестів, креативу для smm )
— робота з підрядниками, інформаційний супровід онлайн вітрини

У моєму кейсі десяток успішних продажів "клієнтам з вулиці" та безліч нових, приємних, корисних, партнерських контактів на різних рівнях інтересів та бюджетів, професійніх направлень.

Менеджер інтернет-магазину

from 01.2022 to 01.2023 (1 year)
АСГ тактикал, Київ (Роздрібна торгівля)

- щодений моніторинг цін, ринку, онлайн платформ компанії (prom, www, olx, Facebook)

- SMM, контент наповнення, опис, SEO налаштування, API інтеграції, тощо

- Прийом замовлень, комунікація з клієнтами, консультації, оформлення предзамовлень, вирішення спірних питань, відправлення, документальний супровід, відправка, тощо

Education

Университет Інформаційно Комунікаційних технологій

Соціальні технології, Київ
Higher, from 2007 to 2012 (5 years)

Від філософії, психології, до практики застосування соціальної інженерії, психодіагностики та візуального спостереження у повсякденному спілкуванні, житті, бізнесі, маркетингу

Additional education and certificates

Візуальна аналітика

2021, декілька років

Knowledge and skills

Створення відеоконтенту Соціальні мережі Водійські права кат. B Фотография Видеомонтаж Знание офисных программ Контент-менеджмент Дизайн Адміністрування та просування в соціальних мережах Соціальний менеджмент Юридичний супровід діяльності підприємства, рекламної кампанії Ведення CRM Управління інтернет-магазином Адміністрування офісу Ведення документації Комунікабельність

Language proficiencies

  • English — average
  • Russian — advanced
  • Ukrainian — fluent

Additional information

Маю широкий діапазон практики у сфері автомобільного бізнесу, соціального маркетингу, роботи з клієнтами та інформацією, фінансових інструментів.

Маю професійний досвід керування автомобілями, в тому числі у контексті автоспорту та перевезення цінних речей, приватного водія.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: