Resume from April 26, 2024 PRO

Іван

IT Project Manager, IT-керівник підрозділів розробки, впровадження, підтримки, експлуатації, 160 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Керівник портфелю проєктів

from 09.2023 to now (7 months)
АТ Укрпошта, Київ (Державні організації)

Керівник проєктів по впровадженню транзакційних систем по переказам, платежам, виплатам пенсій, субсидій, соціальних допомог, тощо.

Заступник начальника департаменту IT

from 02.2023 to 09.2023 (7 months)
ТОВ «Солагро Трейд», Київ (Сільське господарство, агробізнес)

Організація і забезпечення ІТ підтримки діяльності компанії, Менеджер Проєкту з впровадження системи по управлінню процесами агротрейдингу і трейдингу мінеральних добрив

Начальник відділу IT розробки

from 12.2012 to 02.2023 (10 years 2 months)
МР Банк, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Організація і забезпечення процесів розробки, впровадження, супроводу і розвитку : банківських ІС, інтеграційних додатків, процесів на платформі Pega BPM, програмних роботів на основі технології Pega Robotic Process Automation, в т. ч. : впровадження і розвиток систем прийому платежів населення, інтеграція з сервісами UPC Online, з агрегаторами платежів: Portmone, EasyPay, UAPay, FleshChek, QIWI, Нова-Ком, інтеграція CRM Siebel, АБС Б2, iFOBS, IS Card, систем НБУ, державних реєстрів, систем грошових переказів.

Підготовка та участь у тендерних процедурах щодо вибору постачальників рішень для розвитку банківських ІС, участь у процесах укладання договорів на розвиток ІС, контроль їх виконання.

Начальник департаменту підтримки ІС

from 03.2012 to 12.2012 (9 months)
Дочірня компанія IBM Україна, Київ (IT)

Забезпечення підтримки ІТ процесів UnicreditBank за такими напрямками: виконання процедур EOD у CoreBank Systems: FlexCube&ProfixBank, підтримка процесів реконцеляції даних, забезпечення роботи платіжних систем, забезпечення адміністрування користувачів в інформаційних системах банку, забезпечення 2-ї лінії підтримки користувачів з бізнесових питань CoreBank Systems, супровід сателітних ІС.

Розробник ПЗ, начальник управління, заступник директора Центру інформатизації,

from 06.1996 to 03.2012 (15 years 9 months)
Укрсоцбанк, UnicreditBank, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Організація процесів впровадження, супроводу та експлуатації інформаційних банківських систем в установах банку (Головний Офіс, регіональні балансові філії та підпорядковані відділення), забезпечення безперервності ІТ підтримки операційної діяльності банку, взаємодія із зовнішніми постачальниками ІТ послуг з питань впровадження та супроводу (укладення контрактів, контроль їх виконання).
Створення та керівництво службами цілодобового моніторингу та Servise Desk,
Впровадження та супровід: АБС FlexCube, T24, ProfixBank, ВПС, системи грошових переказів SOFT,
розробка, впровадження та супровід системи Клієнт Банк

Education

Київський державний університет ім. Т. Г. Шевченка

Кібернетика, економічна кібернетика, Київ
Higher, from 1974 to 1979 (5 years)

Additional education and certificates

IT-ARCH: IT Architecture(Київ) рік закінчення

2018

ENGLISH LANGUAGE COURSE (336 hours)(Київ)

2013

Аудит комп'ютерних систем COBIT 4.1(Київ)

2011

Project Management Methodology's, MS Office Project 2007, MS Office Project Server 2007(Київ)

2007

Майстерність презентацій та публічних виступів(Київ)

2007

ITIL Service Level Management (Київ)

2005

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • English — average

Additional information

26 років досвіду в банківській ІТ сфері, практичний досвід розробки, розвитку і супроводу ІС, створення та керівництво службами цілодобового моніторингу та Servise Desk, підбору та управління командами розробників та тестувальників, забезпечення процесів розробки, впровадження та супроводу інформаційних систем, досвід взаємодії із зовнішніми постачальниками ІТ послуг з питань впровадження, розвитку та супроводу (укладання контрактів, контроль їх виконання); досвід проведення тендерних процедур щодо вибору постачальників рішень для розвитку банківських ІС, участь у процесах укладання договорів на розвиток ІС, контроль їх виконання; практичний досвід керівництва ІТ підрозділами (більше 50 чол.) та складними проектами, вміння постановки завдань та досягнення результату, знання стратегій ITIL та ІТ процесів, знання банківських технологій, СЕП НБУ, уміння та практичний досвід написання нормативної документації ІТ-підрозділу, ТЗ, ПЗ та програмної документації

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: