Resume from January 29, 2024 File

Вадим

Керуючий, начальник, директор, регіональний менеджер

Age:
48 years
City:
Chernivtsi

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Поздняков Вадим Сергійович

Особисті дані:

Народився: 15 червня 1975 р.
Проживаю: м. Чернівці.
Сімейний стан: одружений, є діти (10,9 та 6 років).
Освіта: Вища юридична та середня економічна.

Досвід роботи:

1. З листопада 2015р. по лютий 2022р. (6 років 2 місяці)

Організація: ТОВ "НоваПей"

Посада: Директор філії N20 (Чернівецька філія).

Кількість підлеглих – 270 працівників.

Функціональні обов’язки:
Загальне керівництво філією: 78 відділень, 52 відділення в області та 26 в обласному центрі - м.Чернівці. Виконання доведених планів та завдань, продаж фінансових продуктів.

Досягнення:
Побудова та розвиток компанії в регіоні з нуля.

Звільнився за згодою сторін у зв'язку із змінами в структурі управління комнанії, а саме укрупнення регіональних представницв та відповідною ліквідацією Чернівецької філії.

2. З серпня 2014р. по лютий 2015р. (7 місяців)
Організація: ПАТ «ВіЕйБі Банк»

Посада: Начальник Чернівецького відділення ПАТ «ВіЕйБі Банк»
Кількість підлеглих – 5 (п’ять) працівників.

Функціональні обов’язки:
Керівництво відділенням – організація касового обслуговування, організація та контроль за роботою спеціалістів роздрібного бізнесу, обслуговування юридичних осіб, споживче кредитування, залучення нових клієнтів.

Досягнення:
Стабілізація роботи відділення, формування команди (повна заміна всього колективу на протязі 2-х тижнів).
По припиненню діяльності банку та відділення (Рішення НБУ) звільнений за скороченням штату разом із працівниками.

3. З січня 2011р. по лютий 2013 (2 роки 1 місяць)
Організація: ПАТ «ФОЛЬКСБАНК»

Посада: Начальник Чернівецького відділення №1 ПАТ «ФОЛЬКСБАНК»
Кількість підлеглих – 4 (чотири) працівника.

Функціональні обов’язки:
Керівництво відділенням – організація касового обслуговування, організація та контроль за роботою спеціалістів роздрібного бізнесу, обслуговування юридичних осіб, споживче кредитування, мікро-кредитування. Пошук та залучення нових клієнтів.

Досягнення:
Стабілізація роботи відділення, формування команди, залучення на обслуговування юридичних та фізичних осіб (плюс 30-ть рахунків юридичних осіб та більше 300 фізичних осіб). Збільшення комісійних доходів відділення в порівнянні із 2010 роком на 40%. Запуск споживчого (авто - іпотека) та мікро-кредитування. І-ше місце по банку по кількості виданих готівкових кредитів Кредит-Маркет за підсумком 2011-12р.Звільнився за згодою сторін у зв'язку реорганізацією структури та скорочення чисельності відділень в результаті продажу банку.

4. З вересня 2010р. по січень 2011р. (4 місяці)
Організація: ПАТ «БТА БАНК»

Посада: Керівник Чернівецького ПАТ «БТА БАНК»
Кількість підлеглих – 8 (вісім) працівників.

Функціональні обов’язки:
Керівництво відділенням – організація касового обслуговування, організація та контроль за роботою спеціалістів роздрібного обслуговування, обслуговування юридичних осіб.

Досягнення:
За місяць після призначення мене на посаду, рішенням наглядової ради ПАТ «БТА БАНК» було припинено діяльність ряду відділень в Україні, в тому числі – Чернівецького. На прохання керівництва банку взяв на себе роботу по ліквідації відділення. По припиненню діяльності відділення звільнений за скороченням штату разом із працівниками.

5. З 2001 р. по вересень 2010р. (9 років)
Організація: ПАТ КБ "ПриватБанк"

Посада: Працював на різних посадах починаючи з економіста. Звільнився з посади - директор Центрального міського відділення гр. А, Західного регіонального управління ПриватБанку.

Функціональні обов’язки:
Загальне керівництво відділенням, організація роботи та контроль за кущовими відділеннями, налагодження продаж, ведення переговорів, залучення клієнтів. Загальний штат разом із вхідними відділеннями – 45 (сорок п’ять) працівників. В кущі – 8 (вісім) відділень.
Досягнення:
Відділення увійшло в 1-шу группу «кращі» по системі інтегрованного рейтингу оцінки роботи міських відділень гр.А ПриватБанку по Україні. Рейтингується 115 відділень. В першій групі – 10-ть відділень. Депозитний портфель – 120 млн. грн., кредитний 70 млн., активних поточних рахунків юридичних осіб та ПП – 350 шт., дебетних карт (ЗП, особисті та інш) – 13 тис.шт., вкладів на обслуговуванні – 8 тис. Щодня відділення відвідують та отримають комплекс банківських послуг в середньому до 800-та клієнтів. Графік роботи з 8-00 до 20-00 без перерви та вихідних.
Звільнився за згодою сторін у зв'язку із ліквідацією Чернівецької філії ПриватБанку та відповідним масовим скороченням штатів.

12. 1994р. - 2001р. (7 років)
Організація: Державна податкова адміністрація у м.Чернівці,

Посада: звільнився з посади старшого державного податкового ревізора-інспектора управління оподаткування фізичних осіб у звязку із переходом на роботу в ЧФ ПриватБанку.

Освіта:
1992-1994 р. Чернівецький кооперативний технікум, економіко-правовий факультет, середньо-спеціальна освіта.
1995-2000 р. Чернівецький Національний Університет імені Ю.Федьковича, юридичний факультет, вища освіта за спеціальністю правознавство.

Іноземні мови: Російська, Англійська

Рівень володіння ПК та офісною технікою:
Володію ПК на рівні – користувача, техніка – будь-яка, досвід поботи в банківських комплексах та програмах.

Додаткова інформація:
Відомості: Порядний, активний, комунікабельний, досвідчений. Легко налагоджую та підтримую ділові контакти. Відповідально відношусь до поставлених задач.

Заняття у вільний час: кулінарія, плавання, автомобіль.

Контактний телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section) [open contact info](look above in the "contact info" section)

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: