Resume from May 2, 2024 PRO

Ігор

Системний адміністратор, Web-розробник

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
53 years
City:
Kharkiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Керівник відділу системного супроводу

from 02.2015 to 02.2022 (7 years)
OOO "Лидер групп", Харьков (Медицина, здравоохранение, аптеки)

✅ Ключові навички
✨Обслуговування комп'ютерної та периферійної техніки (збирання, модернізація, заміна деталей, профілактика).
✨Налаштування систем відеоспостереження, системи контролю доступу, торговельного обладнання, пож. та охоронної сигналізації.
✨Налаштування (Принтерів, Сканерів, БФП, Плоттерів, СНПЧ) складських сканерів та принтерів етикеток.
✨Прокладка та налаштування СКС, WAN, lan, l2tp\IPSec, LAN, Wi-Fi точки доступу роутери та маршрутизатори, ADSL, DDNS, CDMA. Налаштування радіо та 4G каналів зв'язку, STARLINK (спрямовані антени, підсилювачі сигналу, грозозахист, стабілізація живлення...).
✨ Взаємодія з організаціями, що надають послуги доступу до Інтернету та зв'язку. Розрахунок витрат, відновлення загублених та контроль використання контрактних номерів, бюджетування та надання інформації для бухгалтерії, облік матеріальних цінностей.
✨ Організація віддалених робочих місць, синхронізація баз (резервне копіювання та відновлення) 1С: 8.3, Ліга Закон, M.E.Doc, клієнт банків, спеціалізованого ПЗ (конструкторського, середовищ розробки, баз даних і.т. д), митного ПЗ MD Office, програм автосервісу, програм гіодезії та картографії.
✨ Конфігурування без дискових тонких клієнтів різних виробників як провідних, так і бездротових, що працюють у термінальному режимі, Налаштування систем віртуалізації Пул серверів на платформах VirtualBox KVM/Xen/OpenVZ/VMWare/Hyper-V та відеоспостереження (аналогових та IP) як з реєстраторами та IP . Встановлення, налаштування та оновлення кошторисних програм. На базі Windows Server2000-2019, Terminal Server., FTP Servers, IIS, Active Directory, DHCP, Print Server установка та налаштування Win, Linux. Apache, MySQL, MS SQL, Win10. Mobil, Android, Mac OS.
✨ Організація резервного копіювання та відновлення захисту доступу. Відновлення після збоїв.
✅Створення та супровід сайтів, реєстрація та розміщення. заповнення контентом. просування (дошки, соц. мережі, маркетплеси, гугл мій бізнес, рекламні компанії)
- Досвід роботи з адмін панелями конструкторами сайтів та платформами графічного дизайну.
- Знання скриптів, розуміння коду, базові знання Appache, PHP, HTML, CSS, основи програмування delphi, редактори photoshop, coreldraw, редактори flesh, Бітрікс, 1С, Opencart, WordPress та інших (установка та застосування доповнень та розширень).
- Складання технічних завдань, складання бюджету проектів, контроль виконання.
- Підготовка та обробка фото, відео матеріалів (фото, банери, відео). Робота з маркетплейсами (Prom, Rozetka, Епіцентр, Шафа, Ізі, Etsy).
- Створення та супровід сайтів, реєстрація доменних імен та розміщення на хостингу. Перенесення веб-сайтів (пошук бюджетных рішень з хостингу "сервіси-ціна" скорочення витрат).
- Наповнення контентом. просування у соціальних мережах та створення рекламних компаній.
- Обмін та масове завантаження товарів від постачальників.
- Обмін з бух. програмами.
Права категорії В

Системный администратор

from 03.2013 to 07.2015 (2 years 4 months)
ЛИСКИ, Харьков (Транспорт, логистика)

Обслуживание спектра таможенного оборудования и програм. обеспечения.

Education

ХИРЭ

ВТ, Харьков
Higher, from 1987 to 1992 (5 years)

Language proficiencies

English — average

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: