Resume from May 12, 2024

Назар

Відеомонтажер, сценарист, блогер, бітмейкер, 23 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
21 years
City of residence:
Vinnytsia
Ready to work:
Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Education

Київський університет культури

Кіно і телебачення, Режисура, Київ
Unfinished higher, from 2020 to 2024 (4 years)

Навчаюсь на режисера

Knowledge and skills

Користувач ПК Креативність Уміння аналізувати Створення Reels Adobe Photoshop Налаштування таргетованої реклами Неконфліктність Відеомонтаж Facebook Ads Manager Ведення соціальних мереж Adobe Premiere Pro Adobe Illustrator Комунікабельність Зйомка stories Розробка контент-плану Самостійність

Additional information

РОБОТА В ТАКИХ ПРОГРАМАХ:
1.FL STUDIO
2.ADOBE PREMIERE PRO
3.ADOBE PHOTOSHOP
4.ADOBE AFTER EFFECTS
5.DAVINCI RESOLVE
6.FIGMA
7.ADOBE ILLUSTRATOR

ПОСИЛАННЯ НА ПОРТФОЛІО: https://t.me/+lVMtUm6fCbdlYjMy (ОБОВ'ЯЗКОВО ДО ПЕРЕГЛЯДУ!)

ІНФОРМАЦІЯ ПРО МОЇ ПРОЄКТИ Й ПРО МЕНЕ:

За весь час свого розвитку я працював у різних сферах. Почав з агрономії, щоб зрозуміти, що таке фізична праця. Потім працював у "McDonald’s" близько року, паралельно з цим у найкращому готелі Києва "Fairmont Grand Hotel Kyiv" та кав'ярні "Барви кави". Тобто на трьох роботах одночасно, а потім я повернувся до Вінниці, де працював у кав'ярні "Lightin".

Під час останньої роботи у сфері обслуговування я зрозумів, що це не те, чого я прагну. Я хотів займатися монтажем та іншим творчим контентом не лише в якості хобі, а й як професією, так як ще будучи в школі я захоплювався всім тим, чим займаюсь зараз + веду свій канал на YouTube про комп‘ютерні ігри, а його назва: "Play with НN" де загальна кількість переглядів вже 208 тисяч і це лише в YouTube, бо в ТікТок 602 тисяч.

Далі я почав працювати з українським блогером Романом Кондратьєвим декілька місяців, якому монтував відео, які набирали в середньому 70 тисяч переглядів, потім у дизайн-агенції "Amantis" де я був у якості сценариста, блогера, монтажера, дизайнера, а далі в громадському інформаційному агентстві "Ми Вінничани", якому я монтував інтерв'ю, середня тривалість яких понад 1 годину, створював їм обкладинки для відео, розробляв айдентику для них, допомагав в облаштуванні їхньої студії, а також нарізав рілси, які набирають буває й бліьше 1млн переглядів, разом із тим оптимізовував весь контент та + до цього, я займався фрілансом та брався за численні проєкти.

Якщо коротко, то я універсальний творчий працівник, який може змонтувати відео, написати сценарій, створити банер чи музичну композицію. Тому шукаю роботу в компанії, яка прагне розвиватися у творчому напрямку, таке собі справжнє коло однодумців.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: