Resume from May 12, 2023 PRO

Олена

Майстер з нарощення волосся, 30 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
32 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Майстер по нарощуванню волосся

from 02.2022 to now (2 years 4 months)
салон Noir (Краса, фітнес, спорт)

Education

Коледж театру та кіно

Актриса театру та кіно, Київ
Higher, from 2009 to 2013 (4 years)

Language proficiencies

English — average

Additional information

Я, Вєріч Олена Йосипівна, працюю в б'юті-індустрії з 2022 року. Я спеціалізуюся на нарощуванні волосся, та вмію застосовувати приховану техніку, яка майже не помітна. За рік роботи я набула значного досвіду у своїй професії, тому можу гарантувати якісну роботу.
Також, я розглядаю можливість працювати адміністратором в салоні краси. Мій досвід роботи у салоні краси дозволяє мені знати всі потрібні моменти для ефективної роботи в цій сфері.
Надзвичайно важливою для мене є моя присутність в соціальних мережах, яку я успішно розвиваю. Мій розкручений Instagram-аккаунт може стати додатковим засобом просування для будь-якої компанії в галузі краси.
Я знаю, що для досягнення успіху у своїй професії потрібна постійна праця та розвиток, тому я завжди готова до нових викликів і можливостей для покращення своїх навичок. Я дуже люблю свою роботу та надзвичайно відповідально ставлюся до кожного клієнта.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city