Resume from May 7, 2023 PRO

Юрій

Керівник автопарку, 40 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
43 years
City of residence:
Hlobyne
Ready to work:
Hlobyne, Kremenchuk, Kyiv, Poltava

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Механік

from 08.2022 to 03.2023 (7 months)
ТОВ "Стандарт Оіл 1", Кременчук (Транспорт, логістика)

Підтримання автопарку в роботоздатному стані. Планував і організовував ремонт транспорту для перевезення небезпечних вантажів (сідлові тягачі Renault Premium, DAF; напівпричепи цистерни Everlast, Feldbinder, Kassbohrer, Sahin Tanker). Контролював і поновлював дозвільну документацію для перевезення небезпечних вантажів (бітум, ДП).

Начальник цеху автопарк

from 09.2017 to 01.2022 (4 years 4 months)
ТОВ НВП "Глобинський свинокомплекс ", Глобине (Харчова промисловість)

Організовував роботу автотракторного парку для безперебійного забезпечення технологічних процесів підприємства технікою. Досвід роботи з різноманітною технікою вітчизняного і іноземного виробництва (забезпечення життєдіяльності свинокомплексів, забезпечення будівництва об'єктів підприємства) - сідлові тягачі MAN, МАЗ, КрАЗ; напівпричепи скотовози PEZZAIOLI, напівпричепи цистерни для сипучих матеріалів ZVVZ, OMEPS, FELDBINDER, KASSBOHRER; напівпричепи зерновози JANMIL, BODEX; загрузчики сухих кормів ЗСК на шасі ГАЗ, ЗІЛ, КамАЗ,МАЗ; міксери бетонорозмішувачі на шасі КрАЗ, MAN; фронтальні і вилкові навантажувачі, екскаватори, бульдозери, трактори обладнані фронтальним навантажувачем, різноманітне навісне обладнання (косарки роторні, обрискувач штанговий, екскаватор ланцюговий, дорожна фреза, насоси роторні). Організував власну СТО підприємства (підбір і встановлення обладнання, підбір і навчання персоналу, забезпечення інструментом). Організував встановлення і автоматизацію АЗС для власних потреб підприємства.

Начальник автоколони

from 04.2008 to 08.2017 (9 years 4 months)
ТОВ "Комплекс Агромарс ", С.Гаврилівка (Харчова промисловість)

Забезпечення технологічних процесів підприємства справним транспортом (легкові службові і VIP автомобілі, вантажно-пасажирські автомобілі чергових і аварійних бригад, пасажирський транспорт для розвезення працівників підприємства, технологічний транспорт (прибирання і підготовка пташників до посадки добових курчат). Підбирав і комплектував автоколону кадрами згідно штатного розпису. Розробляв і контролював виконання автобусних маршрутів для підприємства власними і найманими автобусами, приймав міри для оперативної заміни при виникненні збою.

Education

Подільський державний аграрно-технічний університет

Механізація сільського господарства, інженер-механік, Кам'янець-Подільський
Higher, from 2000 to 2005 (5 years)

Новоушиц який технікум механізації сільського господарства

Експлуатація машинно-тракторного парку в рільництві, технік-механік, Нова Ушиця
Unfinished higher, from 1996 to 2000 (4 years)

Additional education and certificates

Підготовка уповноважених з питань безпеки перевезень небезпечних вантажів

2020

Knowledge and skills

Самомотивація MS Office MS Excel MS Word Користувач ПК Користувач Internet MS Outlook Windows Email Бітрікс24 1С:Підприємство Водійські права кат. B

Language proficiencies

German — average

Additional information

Цілеспрямований, уважний до деталей, стресостійкий. Не терплю брехні і чвар. В вільний від роботи час захоплююсь рибальством, збиранням грибів, приготуванням страв на вогнищі (переважно із сім'єю).

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: