• PRO

Сергій

Технолог харчової промисловості

Considering positions:
Технолог харчової промисловості, Шеф-кухар, технолог, Керівник дільниці, Начальник виробництва, Адміністратор, Директор СТО, Менеджер з продажу
Employment type:
full-time, part-time
Age:
45 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Шеф-кухар

from 05.2021 to 02.2022 (9 months)
"На Подолi Паб", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Навчання кухарiв, пiдбiр персоналу кухнi, складання графiкiв роботи. Пiдбiр обладнання та iнвентарю в залежностi вiд технологiчних процесiв. Формування та планування закупiвель. Контроль якостi та термiнiв сировини, що поставляється. Ведення переоблiкiв i iнвентарiзацii. Складання основного i сезонного меню.

Старший змiни

from 10.2020 to 05.2021 (7 months)
"Гуд шеф" ресторан, Iрпiнь (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв гарячого процесу, фуршетних страв та страв меню. Участь у розробцi нового меню. Контроль якостi, термiнiв та умов зберiгання сировини. Контроль за дотриманням санiтарних норм. Складання заявки на замовлення сировини.

Шеф-кухар

from 04.2019 to 09.2020 (1 year 5 months)
Ресторан грузинськоi кухнi "Тавадурi", Алмати, Казахстан (Готельно-ресторанний бізнес)

Складання основного, бенкетного та сезонних меню, розробка та написання технологiчних та калькуляцiйних карток, прорахунок собiвартостi продукцii. Организацiя та контроль повного технологiчного процесу приготування страв. Контроль якостi продукцii, що виготовляється. Пiдбiр персоналу.

Бренд Шеф-кухар

from 09.2016 to 04.2019 (2 years 7 months)
Ресторан грузинськi кухнi "Мiмiно", Алмати, Казахстан (Готельно-ресторанний бізнес)

Складання основного, бенкетного та сезонних меню. Розробка технологiчних та калькуляцiйних карт, прорахунок собiвартостi продукцii. Организацiя та контроль повного технологiчного процесу приготування страв. Контроль якостi продукцii, що виготовляється.

Шеф-кухар

from 12.2012 to 03.2016 (3 years 3 months)
Проєктна робота, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Складання основного, бенкетного та сезонних меню. Розробка технологiчних та калькуляцiйних карт, прорахунок собiвартостi продукцii. Организацiя та контроль повного технологiчного процесу приготування страв. Контроль якостi продукцii, що виготовляється.

Education

Киiвський Нацiональний Торгово-Єкономiчний Унiверситет

Ресторанно-готельний та туристичний бизнес, Київ
Higher, from 2003 to 2010 (7 years)

инженер технолог ресторанного харчування, магiстр

Language proficiencies

  • English — beginner
  • Ukrainian — above average
  • Russian — fluent

Additional information

Органiзацiя повного технологичного процесу приготування страв, розробка меню, прорахунок собiвартостi продукцii, складання i написання технологичних карт.


Професiйнi навички
досвiд управлiння персоналом кухнi, планування робочого часу, розподiлу та контролю завдань;
навички органiзацii виробночого процесу кухни;
досвiд планування замовлень продукцii вiдповiдно до технологичних карт та поточних замовлень у ресторанi;
вiдкриття та запуск ресторану з нуля;
вмiння смачно готувати;
готовнiсть навчати персонал

Знання:
украiнськоi, грузинськоi, європейськоi, середземноморськоi, iталiйськоi кухонь

Особистi якостi:
Коректний, уважний, працьовитий, вiдповiдальний, педантичний, старанний, постiйне прагнення до професiйного росту i вдосконалення, вiдсутнiсть шкидливих звичок

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: