Resume from April 18, 2023

Микола

Головний енергетик

Age:
53 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Інженер-енергетик

from 09.2021 to 02.2022 (5 months)
стов ім. Лесі сердюка (Сільське господарство, агробізнес)

Инженер энергетик

from 10.2019 to 08.2021 (1 year 10 months)
тов "УМК" украинская молочная компания, самое крупное предприятие в европе в своей отрасли, Великий крупіль (Сільське господарство, агробізнес)

З приходом на посаду, повне переобладнання та удосконалення ел. технічних циклів обладнання, та кап ремонт ел. Технічного обладнання згідно особистих розрахунків і пропозицій. Наполягання до зміни відношення до роботи всего колективах відділу головного енергетика. За два роки праці кожного місяця був премірований додатково за результати роботи, докопався до правильної технологічної роботи в комплексі окремих цехів і відділень. На що обратив на себе негативну увагу гол. енергетика. Отстаював тільки своем мненіє, понаходив багато недоліків в закупівлі обладнання і проведення робіт т п. Результатом було знижено витрати ел. Енергії , зрост надоїв. Вилика економія грошових коштів на закупівлю обладнання в підбору підрядників. Роботу довів до кінця. Згідно обіцянок вищ.кірівництва, о повишенії зп по результату роботи не отримали. Скажу так, я людина яку інтересуе в першу чергу інтерес в роботі де видні результати, а тільки потім зар. плата.обов'язково тееущіц графік і ненормований робочий день.рахую відбуття встановлення роб.часу на роботі , неоправдано. Одноосібне прийняття рішення з подальшою відповідальності.

Education

Криворізький горнорудний технікум

Горний технік інженер електромеханік, Кривий Ріг
Specialized secondary, from 1986 to 1991 (5 years)

Електро постачання та електрозабезпечення крупних підприємств по добичі, обогащенію, виробництві продукції в отраслі металургії. Наприклад. Криворіжсталь, Азовсталь.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: