Resume from September 29, 2023

Оксана

SMM-менеджер, 10 000 UAH

Employment:
Part-time.
Age:
39 years
City of residence:
Khmelnytskyi
Ready to work:
Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email, address, Facebook and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

SMM-менеджер

from 09.2022 to now (1 year 9 months)
ТМ Шелсі (Маркетинг, реклама, PR)

SMM-менеджер

from 09.2016 to 02.2022 (5 years 5 months)
ModaShtychki, Хмельницький (Роздрібна торгівля)

В період декретної відпустки - два рази підряд), був свій інтернет-магазин, сторінки Instagram і facebook- робочі, можу їх теж використовувати для роботи. Рекламу навчилась запускати не давно - пройшла курси в Hashtag Academy (таргетинг- запуск реклами). До цього працювала бухгалтером (1С, УкрСклад, АБ-офіс) в HairPro, а ще до того дизайнером по виготовленні меблів з ДСП з програмою Pro100. Закінчила художню школу, проф.училище-оператор комп'ютерного набору (бухгалтерія) та Коледж - Фінанси, бюджет і бюджетний облік.

Knowledge and skills

MS Excel MS Word Користувач ПК PRO100 УкрСклад OpenCart Створення банерів Canva InShot VN Video Editor Meta Ads Business Suite Instagram Facebook Ads Manager Facebook Facebook Business Manager Pinterest QUIK Reels Stories Таргетинг Креативність

Language proficiencies

Ukrainian — fluent

Additional information

Я - мама двох чудових дітей (діти ходять до садочка і до школи), яка виховує їх сама і шукає роботу: відповідальну і з віддаленим графіком.

На своїх посадах (що я працюю зараз і на тій що працювала раніше), я виявила себе як відповідальну та організовану співробітницю, яка здатна ефективно працювати, виконувати поставлені завдання. У мене є висока мотивація та дисципліна, що дозволяє мені працювати, чесність, порядність та бажання!

Я розумію, що бути мамою двох дітей - це велика відповідальність, але я здатна ефективно керувати часом та пріоритетами, щоб забезпечити відповідний баланс між роботою та дітьми.

Роблю відео для сторіса і відео для допису в соц.мережах для реклами - помірні ціни, в резюме є силки на соц.мережі в яких ви можете переглянути мої роботи, якщо цікавить звертайтесь за номером [open contact info](look above in the "contact info" section) Ксенія

Візьму проект!) - SMM спеціаліст в соц.мережах-Іnstagram/Facebook

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: