Resume from June 3, 2024 PRO

Сергій

Різноробочий

Employment:
Part-time.
Age:
33 years
City:
Chernivtsi

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, Facebook and LinkedIn.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Податковий інспектор

from 08.2011 to now (12 years 10 months)
Головне управління ДПС у Чернівецькій області, Чернівці (Державні організації)

Аудит, координація та інформаційно - аналітичне забезпечення.

Education

Чернівецька філія Одеська юридична академія

Правознавство, Цивільна та господарська юстиція, Чернівці
Higher, from 2013 to 2016 (3 years)

Бакалавра

Буковинська державна фінансова академія

Облік та аудит, Чернівці
Higher, from 2006 to 2011 (5 years)

Knowledge and skills

ABBYY FineReader Adobe Acrobat Reader Саморозвиток WooCommerce WordPress JavaScript CSS HTML MS Excel Користувач ПК Користувач Internet MS Office Цілеспрямованість Здатність до навчання

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — average
  • English — beginner

Additional information

Шановний роботодавець,
Я шукаю додатковий підробіток після 18:00 год через те, що маю основне місце роботи з графіком з 08:30 до 17:15 год. Готовий розглянути різні варіанти зайнятості, включаючи погодинну роботу на складі, упакування товарів, а також дистанційну роботу.
Зокрема, я:
Відповідальний та надійний працівник.
Маю фізичну витривалість для виконання завдань на складі чи в логістиці.
Вмію працювати з комп'ютером та маю досвід дистанційної роботи.
Легко адаптуюсь до нових завдань та вимог.
Готовий навчатися новим навичкам та технологіям для підвищення ефективності роботи.
Буду вдячний за будь-які пропозиції щодо додаткової роботи, яка дозволить мені використати вільний час після основного робочого дня для заробітку.
Дякую за вашу увагу та розуміння.

Автобіографія та цілі
Я народився 25 серпня 1990 року в місті Чернівці, Україна. Завершив навчання в загальноосвітній школі та продовжив здобувати освіту в Буковинському університеті за спеціальністю "Облік та аудит". Згодом здобув ступінь бакалавра в Одеській юридичній академії за спеціальністю "Цивільна та господарська юстиція".

На даний момент працюю на державній службі в Державній податковій службі вже більше 10 років (з 2011 року). Маю досвід у сфері аудиту, координації та інформаційно-аналітичного забезпечення.

Моїм захопленням є програмування. Я активно вивчаю HTML, CSS, JavaScript та Python. Моя мета — стати фінансово незалежним, використовуючи знання у веб-розробці та інших технологіях. Шукаю додаткові можливості для заробітку, включаючи дистанційну роботу, фріланс та підробітки після основного робочого часу. Зокрема, розглядаю варіанти роботи у створенні та підтримці інтернет-магазинів на платформі WordPress з використанням WooCommerce.

Я також відкритий до будь-яких пропозицій щодо фізичної роботи, такої як різноробочим на складі, пакуванні товарів тощо, але в позаробочий час від основної роботи. Зокрема, зацікавлений у дистанційній роботі, наприклад, в інтернет-торгівлі (дропшипінг та інші види електронної комерції).

Також я вивчаю англійську мову, що дозволить мені в майбутньому розширити свої професійні горизонти та працювати у міжнародному середовищі.

Я відкритий до нових можливостей та готовий навчатися для підвищення своєї кваліфікації та професійного розвитку. Буду вдячний за будь-які пропозиції щодо додаткової роботи або проєктів.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: