Resume from April 30, 2024 PRO

Personal information hidden

This job seeker decided to hide his personal information and contact info, but you can send a message to him or suggest a job to him.

This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/9669694

Голова правління, директор

Employment:
Full-time.
City:
Dnipro

Contact information

This job seeker has hidden his personal information, but you can send him a message or suggest a job to him if you open his contact info.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Голова правління,директор

from 04.2021 to now (3 years 1 month)
Машинобудування

Керівництво колективом з чисельністю 160 робітників,технологічне керівництво та виробниче планування,фінансове планування роботи підприємства.Успішні проекти по освоєнню ремонтів нових видів техніки.Рішення питань пов'язаних з податковою.Успішне виконання замовлень для Метінвест,ДТЕК,Бі Ті Солюшн,Інтерпайп,Укрзалізниця на рівні довготривалого партнерства.Являюсь на теперішній час головою комісії по прийманню Державного іспиту, захисту дипломів спеціалістів і магістрів ДІІТу,а також головою комісії по прийманню іспитів за спеціальностями машиніст тепловоза та помічник машиніста тепловоза у Дніпровському інституті підвищення кваліфікації

Директор з виробництва

from 01.2020 to 04.2021 (1 year 3 months)
ПрАТ "Металургтрансремонт", Дніпро (Машинобудування)

Директор з виробництва ПРАТ Металургтрансремонт. Успішне керування процесом основного виробництва (ремонт та модернізація тягового рухомого складу залізниць). За цей час підвищів ефективність використання основних засобів виробництва, освоїв випуск нової продукції, сформував ефективну команду працівників, підняв заробітну плату виробничому персоналу.

Начальник цеху

from 09.2018 to 01.2020 (1 year 4 months)
ПрАТ Металургтрансремонт, Дніпро (Машинобудування)

Провів виробничу реструктуризацію (об'єднання) виробничих цехів з метою покращення виробничого процесу - підвищення об'єму випуску продукції, зниження собівартості, підвищення якості, підвищення керованості виробництва.

Начальник механокомплектувального цеху

from 04.2018 to 09.2018 (5 months)
ПрАТ Металургтрансремонт, Дніпро (Машинобудування)

Провів реструктуризацію виробничих ділянок з метою оптимізації виробничих процесів. Зменшив використовувані виробничі площі з одночасним підвищенням якості та кількості продукції. Сформував ефективну команду виробничих фахівців. Застосував передовий досвід механообробки отриманий на попередніх місцях роботи.

Начальник виробничої дільниці з ремонту дизелів

from 10.2017 to 04.2018 (6 months)
ПрАТ Металургтрансремонт, Дніпро (Машинобудування)

Відновив втрачений виробничій процесс ділянки. Провів організаційні заходи з відновлення технологічної, виробничої та організаційної структури ділянки. Сформував нову команду фахівців.

Начальник цеха

from 11.2016 to 08.2017 (9 months)
ТОВ "Союзенергомаш", Дніпро (Енергетика)

Працював начальником цеху з виробництва трубопровідної арматури для підприємств теплоенергетичного,нафто-газовидобувного комплексів.Організовував виробництво та здачу замовнику вузлів для атомних електростанцій.В підпорядкуванні було 2 ділянки- це ливарний та механічний цех з кількістю робітників більше 100 чоловік.Із досягнень вважаю оптимізацію виробництва - підвищів об'єм випуску та якість продукції.

Начальник цеху

from 10.2016 to 11.2016 (1 month)
Дніпропетровський агрегатний завод, Дніпро (Машинобудування)

Освоїв технологію та виробничі підходи до виробництва продукції з високими вимогами до якості та термінів виробництва, а саме продукції для аерокосмічної галузі.

Майстер виробничої ділянки

from 10.2007 to 09.2016 (8 years 11 months)
ДЗРТ "Промтепловоз" ВАТ "Металургтрансремонт", Дніпро (Машинобудування)

З 2007 по 2010 рік працював майстром виробничої дільниці по ремонту гідропередач механокомплектувального цеху.З 2010 по 2012 рік переведений старшим майстром на тій же дільниці.З 2012 переведений начальником дільниці по ремонту дизелів . Організував випуск продукції з нуля: від підбору приміщення, відновлення приміщення, закладання фундаментів під обладнання, підбор обладнання, відновлення обладнання в паспортні характеристики, інсталяція та запуск обладнання, підбор персоналу, вибодовування управлінського, виробничого та технологічного процесу, отримання сертифікатів та випуск продукції зі здачею комісії замовника.

Бригадир

from 02.2007 to 10.2007 (8 months)
Локомотивне депо "Нижньодніпровськ-Вузол", Дніпро (Транспорт, логістика)

На першому робочому місці після закінчення вишу отримав досвід практичної роботи та керування колективом.

Education

ДІІТ

Механічний(локомотиви).Інтелектуальна власність, Дніпро
Higher, from 2001 to 2006 (5 years)

Закінчив у 2006 році Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В.Лазаряна за спеціальністю "Рухомий склад та спеціальна техніка залізничного транспорту" та здобув кваліфікацію інженера-механіка.Також у 2006 році закінчив другу вищу освіту за спеціальністю "Інтелектуальна власність" та здобув кваліфікацію фахівця з інтелектуальної власності у тому ж університеті на вечірній формі навчання.

Knowledge and skills

наполегливість Уважність Висока працездатність Ініціативність

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — average

Similar candidates

All similar candidates